Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kuivatut mansikat

12 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 12 h 0 min

Kuivatut mansikat ovat kivaa pikkunaposteltavaa tai aamun piristäjä myslin tai granolan seassa. Kauniin väriset mansikkalastut on helppo kuivata uunissa.

26.6.2013
Reseptin ainekset
8 annosta
10 dl
mansikoita

Kuivatut mansikat – ohje:

  1. Leikkaa peratut mansikat ohuiksi viipaleiksi. Levitä viipaleet leivinpaperoiduille pelleille.
  2. Kuumenna uuni 50 asteeseen. Korkeampi lämpötila saa mansikat kypsymään, jolloin niiden rakenne saattaa muuttua tai ne voivat jopa palaa. Anna mansikkaviipaleiden kuivua 12 tunnin ajan uunissa. Voit jättää uunin luukun raolleen.
  3. Kuivaa mansikoita vielä muutaman päivän ajan huoneenlämmössä.
  4. Säilytä kuivatut mansikat paperipusseissa tai purkeissa viileässä ja kuivassa paikassa.

Napostele kuivattuja mansikoita sellaisenaan tai tarjoa niitä jogurtin tai viilin kanssa. Mansikat ovat kiva lisä itse tehtyyn mysliin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt