Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kuhaa perunapedillä

1 h 0 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 45 min
5.7.2005
Reseptin ainekset
5 annosta
5 kpl
perunaa
1/2 dl
oliiviöljyä
1/2 tl
suolaa
1/2 tl
mustapippuria
15 kpl
kirsikkatomaattia
20 kpl
kivettömiä oliiveja
1000 g
kuhaa
2 kpl
valkosipulinkynttä
1 kpl
sitruunaa
1/2 dl
lehtipersiljaa

Kuori perunat ja leikkaa ne mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi vaikkapa juustohöylällä. Lado perunat reilusti oliiviöljyllä voideltuun vuokaan. Lisää suolaa ja pippuria.

Kuumenna uuni 200-asteiseksi. Pane perunavuoka uuniin 15 minuutiksi.

Ota vuoka uunista. Lado pinnalle halkaistut kirsikkatomaatit ja oliivit.

Aseta päällimmäiseksi perattu, huuhdottu ja kuivattu sekä sisältä suolattu ja pippuroitu kala. Työnnä kalan kidusonteloon ja vatsaan valkosipulinkynsi ja sitruunaviipaleita. Lorauta kalan pinnalle oliiviöljyä, pane vuoka uudelleen uuniin ja kypsennä puolisen tuntia.

Tarjoa ruoka lehtipersiljalla somistettuna.

Vinkki!

Yrttien ystävä voi lisätä kalan vatsaan myös rosmariinin tai timjamin oksan.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt