Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kuha Walewska

55 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 20 min
8.7.2005
Reseptin ainekset
4 annosta
Duchesse-perunasose
500 g
perunaa
2 rkl
voita
2 kpl
keltuaista
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
muskottipähkinää
Kuha
600 g
kuhaa
1 dl
kalalientä
1 dl
kuivaa valkoviiniä
Kastike
30 g
voita
2 1/2 rkl
vehnäjauhoja
2 dl
kalalientä
2 dl
kuivaa valkoviiniä
1/2 dl
ruokakermaa
3/4 tl
suolaa
1/4 tl
valkopippuria
1 kpl
keltuaista
Koristeluun
100 g
katkarapuja (pakaste)
2 dl
kukkakaalia (höyrytettynä)
1 rkl
tuoretta basilikaa

Kuha walewska – ohje:

  1. Keitä kuoritut perunat kypsiksi suolalla maustetussa vedessä. Soseuta valutetut perunat. Lisää voi joukkoon ja anna soseen jäähtyä hetken aikaa. Lisää keltuaiset ja mausteet hyvin sekoittaen.
  2. Pane perunamassa tähtiterällä varustettuun pursotinpussiin. Pursota voideltuun, uunikestävään tarjoiluvatiin reunus perunasoseesta.
  3. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Pane kuhafileet uunivuokaan ja valuta kalaliemi-valkoviinisekoitus päälle. Peitä kannella tai foliolla ja kypsennä uunissa 10 minuuttia. Nosta kuhafileet talouspaperin tai puhtaan keittiöpyyhkeen päälle valumaan.
  4. Mittaa kastikkeen aineet kattilaan, keltuaista lukuun ottamatta. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Anna hautua miedolla lämmöllä 3–5 minuuttia. Lisää keltuainen kastikkeeseen voimakkaasti vatkaten.
  5. Aseta kypsät kuhafileet perunasoseella reunustetulle vadille. Valuta kastike kuhafileiden päälle. Kuorruta 220-asteisessa uunissa ylälämmössä kunnes pinta on kullanruskea.
  6. Levitä mikrossa lämmitetyt tai pannussa nopeasti pikapaistetut katkaravut tai ravunpyrstöt kastikkeen päälle. Asettele kukkakaalinnuput ja basilikalehdet kuha Walewskan koristeeksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt