Kotivinkki

Kreikkalainen voileipäkakku – lumoavan raikas maku syntyy tsatsikin ja fetan yhdistelmästä

1 h
KA
0
0

Kreikkalainen voileipäkakku täytetään tsatsiki-fetalla. Voit täyttää voileipäkakun valmiiksi jo edellisenä päivänä ja säilyttää sen kelmutettuna jääkaapissa. Näin kakku tarvitsee vain koristella ennen tarjoilua.
Tulosta
Kuvat Hannes Paananen

Ainekset (12 annosta)

  • 12 viipalettavaalea paahtoleipää
  • 2 dlkasvislientä

Täyte

  • ½kurkku raasteena
  • ½ tlsuolaa
  • 400 gkreikkalaista jogurttia
  • 1valkosipulinkynsi
  • 1kevätsipuli
  • ¼ tlmustapippuria myllystä
  • 150 gfetajuustoa

Kuorrutus

  • 300 gmaustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
  • 1 dlkreikkalaista jogurttia

Koristelu

  • 3 dlrucola-versoseosta
  • ½ rkulehtipersiljaa
  • mustia, kivettömiä kalamataoliiveja
  • vesimelonipalloja
  • kurkkulastuja

Tee näin

1 h
{
AKTIIVINEN45 min
PASSIIVINEN15 min
MITÄ PIDIT?
0