Vatkaa sähkövatkaimella kuivassa ja puhtaassa kulhossa huoneenlämpöiset kananmunanvalkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokeri vähän kerrallaan ja koko ajan vatkaten, kunnes marenkivaahto on kiiltävää ja raskasta. Värjää marenki halutessasi elintarvikevärillä.
Pursota tai ota lusikalla marenkimassasta pieniä nokareita kahdelle leivinpaperoidulle uunipellille.
Kuivata marengit 100 asteessa kiertoilmauunissa 60–90 minuuttia, kunnes marengit irtoavat leivinpaperista ja tuntuvat keveiltä. Kytke uuni pois päältä. Anna marenkien kuivua vielä hetki uunin jälkilämmössä.
Sulata voi kattilassa. Anna sen porista hiljalleen keskilämmöllä, kunnes voisula muuttuu väriltään hieman pähkinäisen ruskeaksi. Varo polttamasta voita pohjaan.
Jäähdytä voisula ja siirrä se kulhossa hetkeksi jääkaappiin.
Anna jähmettyneen voisulan tarvittaessa pehmetä hetki huoneenlämmössä. Vatkaa sähkövatkaimella voihin tomusokeri, niin että saat kuohkeaa ja vaaleaa vaahtoa. Lisää lopuksi kuohukerma ja kaneli. Tarkista maku. Jos haluat, voit lisätä kreemiin hieman valmista kinuskikastiketta.
Levitä hieman kreemiä marengin sileälle puolelle ja nosta toinen marenki päälle kanneksi. Täytä loput marengit samaan tapaan.