Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Korvasieninyytit

1 h 0 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 15 min
24.4.2013
Reseptin ainekset
35 kpl
3 dl
vehnäjauhoja
1 dl
perunasosejauhetta
1 tl
leivinjauhetta
150 g
voita
2 dl
vettä
Täyte
100 g
pekonia
1 kpl
punasipulia
150 g
korvasieniä (esikäsiteltyjä)
100 g
tuorejuustoa (pippuri)
1/2 dl
ruohosipulia
1 tl
timjamia
Voiteluun
1 kpl
munaa
Pinnalle
2 tl
unikonsiemeniä

Valmista ensin korvasieninyyttien taikina. Sekoita kuivat aineet keskenään ja nypi joukkoon huoneenlämpöinen rasva. Lisää vesi ja sekoita nopeasti tasaiseksi. Anna taikinan levätä täytteen valmistuksen ajan.

Suikaloi pekoni ja ruskista pannulla omassa rasvassaan. Lisää hienonnetut sipulit ja korvasienet. Sekoita joukkoon tuorejuusto, silputtu ruohosipuli ja timjami.

Kauli taikina muutamassa erässä ohueksi levyksi jauhoja apuna käyttäen. Paina taikinasta pyöreällä muotilla paloja ja nosta ne pellille leivinpaperin päälle.

Pane reilu teelusikallinen täytettä jokaiselle levylle ja nosta reunat kolmioksi. Nipistä saumat kiinni tiiviisti.

Voitele korvasieninyytit munalla ja ripottele päälle unikonsiemeniä. Paista korvasieninyyttejä 225-asteisessa uunissa 10–15 minuuttia.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt