


Korvasieni-vuohenjuustokeitto ja krassiöljyä
45 min
Reseptin ainekset
4 annosta
2
salottisipulia
2
valkosipulinkynttä
150 g
korvasieniä (esikeitettynä)
1 rkl
voita
1 rkl
rypsiöljyä
5 dl
vettä
1 rkl
kasvisfondia
2 dl
kuohukermaa
2 dl
kevytmaitoa
150 g
vuohenmaitojuustoa
1/4 tl
suolaa
1/4 rkl
mustapippuria
Krassiöljy
75 g
vihanneskrassia
2 rkl
tuoretta basilikaa
1
valkosipulinkynttä
1 tl
sitruunankuoriraastetta
1/4 tl
suolaa
4 rkl
rypsiöljyä
Kuori ja hienonna sipulit ja valkosipulinkynnet. Kuullota sipulisilppua sienien kanssa hitaasti voi-öljyseoksessa kattilan pohjalla. Lisää vesi, kasvisliemifondi, kerma ja maito. Anna keiton kiehua hiljalleen 10–15 minuuttia.
Raikkaan kirpeähkö vihanneskrassi sopii keiton pinnalle myös sellaisenaan ripoteltuna.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat