


Korvapuustin ja kääretortun pullava liitto! Tämä herkku lumoaa klassikkojen ystävät
1 h 28 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 8 min
Korvapuustikääretorttu lumoaa! Kardemummalla maustettu kääretorttupohja saa pinnallen kierteet kanelikreemistä, ja voi-tuorejuustotäyte tuo vastustamatonta mehevyyttä. Joko saa maistaa?
Reseptin ainekset
12 annosta
Pohja
4
munaa
1½ dl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
¾ dl
perunajauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
kardemummaa
½ prk
kanelikreemiä (Valio)
Kanelitäyte
100 g
voita
1 prk (200 g)
vaniljatuorejuustoa
½ prk
kanelikreemiä (Valio)
1 tl
kanelia
Korvapuustikääretorttu – ohje:
- Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
- Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kardemumma. Siivilöi jauhoseos vaahtoon ja sekoita varovasti käännellen. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
- Lusikoi puolet kanelikreemistä pursotinpussiin. Leikkaa pussiin reikä ja pursota kreemiä spiraaleiksi taikinan päälle. Jätä kreemiä vähän pussiin, jotta voit vahvistaa myöhemmin valmiin tortun pinnalla näkyviä spiraaleja.
- Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 7–8 minuuttia.
- Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Anna jäähtyä.
- Anna voin pehmitä huoneenlämmössä tai notkista se nopeasti mikrossa. Vatkaa tuorejuusto, kanelikreemi ja kaneli voin joukkoon.
- Levitä seos jäähtyneelle kääretorttupohjalle. Kääri rullaksi. Anna korvapuustikääretortun tekeytyä jääkaapissa tunti ennen tarjoamista.
Mitä tykkäsit reseptistä? Kerro kommenteissa!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat