Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Korvapuustin ja kääretortun pullava liitto! Tämä herkku lumoaa klassikkojen ystävät

1 h 28 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 8 min

Korvapuustikääretorttu lumoaa! Kardemummalla maustettu kääretorttupohja saa pinnallen kierteet kanelikreemistä, ja voi-tuorejuustotäyte tuo vastustamatonta mehevyyttä. Joko saa maistaa?

12.10.2022
Reseptin ainekset
12 annosta
Pohja
4
munaa
1½ dl
sokeria
1 dl
vehnäjauhoja
¾ dl
perunajauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1 tl
kardemummaa
½ prk
kanelikreemiä (Valio)
Kanelitäyte
100 g
voita
1 prk (200 g)
vaniljatuorejuustoa
½ prk
kanelikreemiä (Valio)
1 tl
kanelia

Korvapuustikääretorttu – ohje:

  1. Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
  2. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kardemumma. Siivilöi jauhoseos vaahtoon ja sekoita ­varovasti käännellen. Levitä taikina leivin­paperin päälle uunipellille.
  3. Lusikoi puolet kanelikreemistä pursotinpussiin. Leikkaa pussiin reikä ja pursota kreemiä spiraaleiksi taikinan päälle. Jätä kreemiä vähän pussiin, jotta voit vahvistaa myöhemmin valmiin tortun pinnalla näkyviä spiraaleja.
  4. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 7–8 minuuttia.
  5. Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Anna jäähtyä.
  6. Anna voin pehmitä huoneenlämmössä tai notkista se nopeasti mikrossa. Vatkaa tuorejuusto, kanelikreemi ja kaneli voin joukkoon.
  7. Levitä seos jäähtyneelle kääretorttupohjalle. Kääri rullaksi. Anna korvapuustikääretortun tekeytyä jääkaapissa tunti ennen tarjoamista.

Mitä tykkäsit reseptistä? Kerro kommenteissa!

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt