Korvapuustin ja kääretortun pullava liitto! Tämä herkku lumoaa klassikkojen ystävät
1 h 28 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 1 h 8 min
Korvapuustikääretorttu lumoaa! Kardemummalla maustettu kääretorttupohja saa pinnallen kierteet kanelikreemistä, ja voi-tuorejuustotäyte tuo vastustamatonta mehevyyttä. Joko saa maistaa?
Sekoita jauhot, leivinjauhe ja kardemumma. Siivilöi jauhoseos vaahtoon ja sekoita varovasti käännellen. Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille.
Lusikoi puolet kanelikreemistä pursotinpussiin. Leikkaa pussiin reikä ja pursota kreemiä spiraaleiksi taikinan päälle. Jätä kreemiä vähän pussiin, jotta voit vahvistaa myöhemmin valmiin tortun pinnalla näkyviä spiraaleja.
Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 7–8 minuuttia.
Kumoa pohja sokeroidulle leivinpaperille ja irrota pohjapaperi. Anna jäähtyä.
Anna voin pehmitä huoneenlämmössä tai notkista se nopeasti mikrossa. Vatkaa tuorejuusto, kanelikreemi ja kaneli voin joukkoon.
Levitä seos jäähtyneelle kääretorttupohjalle. Kääri rullaksi. Anna korvapuustikääretortun tekeytyä jääkaapissa tunti ennen tarjoamista.