Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Taittele torttu

Kuin pitsiä pinnassa – mutta superhelpot taitella! Koristeellisten kolmiotorttujen sisältä paljastuu ihana täyte

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Koristeellisten kolmiotorttujen sisältä paljastuu päärynän ja suolakinuskin makuinen täyte. Katso kolmiotortun taittelusta video!

4.11.2024
Reseptin ainekset
10−16 kpl
1 pkt (500 g)
lehtitaikinalevyjä (pakaste)
Täyte
1−2 dl
paistonkestävää päärynä-suolainenkinuskimarmeladia (Dronningholm)
Voitelu
1
muna
Viimeistely
1−2 rkl
tomusokeria

Koristeelliset kolmiotortut − ohje:

  1. Sulata taikinalevyt pakkauksen ohjeen mukaan. Kauli levyjä hiukan ohuemmiksi. Leikkaa ne kahteen osaan.
  2. Leikkaa neliön alareunasta keskikohtaan saakka viiltoja taikinapyörällä tai veitsellä puolen sentin välein, niin että reunat jäävät ehjiksi.
  3. Taita neliö kahtia, niin että ehjä puoli tulee päälle.
  4. Lusikoi noin teelusikallinen täytettä taikinan keskelle. Taita molemmat yläkulmat keskelle, niin että muodostuu kolmio. Nipistele keskikohta sormin ja alareuna haarukalla kiinni.
  5. Käännä torttu toisinpäin ja nosta leivinpaperin päälle pellille. Voitele tortut munalla.
  6. Paista 225 asteessa uunin keskitasolla 10–15 minuuttia. Viimeistele kolmiotortut hieman jäähtyneenä tomusokerilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt