


Korealainen papupannari – upota papusato pannaritaikinaan ja tarjoile kipakan kastikkeen kanssa!
40 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 25 min
Käytä korealaisessa pannukakussa vehnäjauhon kaverina riisi- tai perunajauhoa ja höystä tuoreilla kotimaisilla pavuilla ja kevätsipulilla. Pannarin kruunaa korealaisittain maustettu soosi.
Reseptin ainekset
4–6 annosta
300 g
vihreitä taite- tai leikkopapuja
3
kevätsipulia
2
(vihreää) chiliä
4½ dl
vehnäjauhoja
1 dl
riisi- tai perunajauhoja
5 dl
vettä
4
munaa
1 tl
suolaa
½ tl
mustapippuria
2 rkl
rypsiöljyä
Dippikastike
3 tl
seesaminsiemeniä
1 dl
soijakastiketta
2 tl
seesamiöljyä
1 tl
sokeria
½–1 tl
chilihiutaleita
Korealainen papupannari – ohje:
- Napsi papujen kärjet pois. Pese ja kuivaa pavut ja ja pätki ne tarvittaessa pienemmiksi. Keitä papuja suolalla maustetussa vedessä kattilassa 2–5 minuuttia. Valuta pavut.
- Leikkaa kevätsipulinvarret muutamaan osaan. Viipaloi tai hienonna chilit.
- Sekoita jauhot ja vesi tasaiseksi seokseksi. Lisää munat ja mausteet.
- Laita leivinpaperi uunipannulle tai isoon uunivuokaan. Voitele öljyllä.
- Kaada taikina uunipannulle. Lisää pinnalle pavut ja kevätsipulit sekä chilit.
- Paista 225-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
- Valmista dippikastike. Paahda seesaminsiemenet kuivalla kuumalla pannulla. Sekoita kaikki ainekset keskenään. Tarjoa kastike dippinä tai valuta pannarin päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat