Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kulhollinen lämpöä! Korealainen kaalikeitto tarjoaa arkiruokalistalle kaivattua potkua ja sopivaa tulisuutta

40 min

Valmista valkokaalista, raakamakkarasta ja gochujang-chilitahnasta lämmittävä ja mausteinen korealainen kaalikeitto. Lisää potkua keittoon tuovat inkivääri, valkosipuli ja seesamiöljy.

4.10.2021
Reseptin ainekset
4–6 annosta
500 g
valkokaalia
1
sipuli
3
valkosipulinkynttä
2 tl
inkivääriä raastettuna
280 g
porsaan raakamakkaraa (esim. HK Maakarit Livornon Luigi)
1 rkl
seesamiöljyä
8 dl
vettä
3 rkl
lihafondia
400 ml
paseerattua tomaattia tai tomaattimurskaa
1 rkl
gochujang-chilitahnaa
1 rkl
soijakastiketta
1 tl
sokeria
(suolaa)
Lisäksi
½ dl
korianteritahnaa (esim. Spice Up)

Korealainen kaalikeitto – ohje:

  1. Poista kaalista kanta ja leikkaa kaali reiluiksi suikaleiksi. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet. Viipaloi raakamakkarat.
  2. Kuumenna öljy kattilassa. Lisää kaalit, sipulit ja inkiväärit ja paista hetken aikaa. Lisää makkarat ja jatka paistamista vielä muutaman minuutin ajan.
  3. Lisää vesi, fondi, paseerattu tomaatti ja loput mausteet.
  4. Hauduta keittoa, kunnes kaalit pehmenevät ja makkarat ovat kypsiä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa.
  5. Tarjoa korealainen kaalikeitto korianteritahnan kanssa.

Vinkki!

Keiton tulisuutta voi säätää chilitahnan määrällä mieleisekseen.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt