


Kookosbanaanit – arjen makein jälkkäri syntyy kinuskisella kastikkeella kuorrutetuista banskuista
10 min
Kookosbanaanien klassinen makuyhdistelmä toimii aina! Keitä kookoskermasta ja fariinisokerista banaanien päälle kinuskimainen kastike, jonka makua terävöittävät limen mehu ja inkivääri.
Reseptin ainekset
4 annosta
Kookosbanaanit
4
banaania
1 rkl
raastettua inkivääriä
25 g
voita
ripaus
suolaa
2 dl
kookoskermaa
1 dl
fariinisokeria
1
limen mehu
Koristeluun
kookoshiutaleita
Kookosbanaanit valmistetaan näin:
- Kuori banaanit, leikkaa puoliksi ja halkaise puolikkaat pituussuunnassa. Kuori ja raasta inkivääri.
- Sulata voi paistinpannulla. Lisää banaanit. Paista banaaneita molemmin puolin, kunnes ne ovat kauniin ruskeita.
- Laita banaanit tarjoiluvadille. Mausta ripauksella suolaa.
- Lisää pannulle kookoskerma, fariinisokeri, limen mehu ja inkivääri. Kiehauta ja keitä noin 3 minuuttia, kunnes kastike hieman sakenee.
- Valuta kastike banaanien päälle. Ripottele kookoshiutaleita pinnalle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat