Kookosbanaanit – arjen makein jälkkäri syntyy kinuskisella kastikkeella kuorrutetuista banskuista
10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
Kookosbanaanien klassinen makuyhdistelmä toimii aina! Keitä kookoskermasta ja fariinisokerista banaanien päälle kinuskimainen kastike, jonka makua terävöittävät limen mehu ja inkivääri.
GL
KA
0
Kuvat
Julkaistu 20.1.2020

Kookosbanaanit – arjen makein jälkkäri syntyy kinuskisella kastikkeella kuorrutetuista banskuista
Reseptin ainekset (4 annosta)
Kookosbanaanit
- 4banaania
- 1 rklraastettua inkivääriä
- 25 gvoita
- ripaussuolaa
- 2 dlkookoskermaa
- 1 dlfariinisokeria
- 1limen mehu
Koristeluun
- kookoshiutaleita
Kookosbanaanit valmistetaan näin:
- Kuori banaanit, leikkaa puoliksi ja halkaise puolikkaat pituussuunnassa. Kuori ja raasta inkivääri.
- Sulata voi paistinpannulla. Lisää banaanit. Paista banaaneita molemmin puolin, kunnes ne ovat kauniin ruskeita.
- Laita banaanit tarjoiluvadille. Mausta ripauksella suolaa.
- Lisää pannulle kookoskerma, fariinisokeri, limen mehu ja inkivääri. Kiehauta ja keitä noin 3 minuuttia, kunnes kastike hieman sakenee.
- Valuta kastike banaanien päälle. Ripottele kookoshiutaleita pinnalle.

Supernopea banaaniherkku syntyy vain muutamasta raaka-aineesta – maun salaisuus piilee pikaisessa paistamisessa
Kotivinkki

Banoffee – överiherkkujen äiti, jonka koululainenkin osaa tehdä!
Maku

Banaanimunkit – nopeasti valmistuvien munkkien maussa yllättää banaanin lisäksi pähkinä!
Maku

Banaaniletut – nappaa talteen kolmen raaka-aineen helppo ohje!
Maku

Kaura-omenapaistos pannulla – vartissa valmis takuuvarma herkkuhitti
Maku

Vegaaninen mansikkatrifle – superhelppo kerrosjälkiruoka, joka hurmaa kaikki!
Maku

Hedelmäsalaatti on raikas päätös aterialle – tarjoile klassikkojälkkäri sellaisenaan tai kruunaa vaaleanpunaisella suklaavahdolla
Kotivinkki

Mangosorbetti – hedelmän ja kookoksen taivaallinen yhdistelmä
Kotivinkki