


Konvehtikaakao – upota joulun ylijäämäkonvehdit lämmittävään juomaan
15 min
Sulata konvehdit lämmittäväksi suklaajuomaksi. Hauskat koristelumihiutaleet saat askarreltua pujottamalla pieniä vaahtokarkkeja cocktailtikkuihin ja tökkäämällä tikut kiinni isoon vaahtokarkkiin.
Reseptin ainekset
4 annosta
150 g
konvehteja
4 dl
vettä
1
kanelitanko
4 dl
maitoa
Lisäksi
kermavaahtoa (valmista)
konvehteja
vaahtokarkkeja
coctailtikkuja
Konvehtikaakao – ohje:
- Leikkaa konvehdit veitsellä rouheeksi.
- Mittaa kattilaan konvehtirouhe, vesi ja kanelitanko. Sekoittele keskilämmöllä, kunnes suklaa sulaa.
- Lisää maito ja kuumenna kiehuvaksi. Ota kanelitanko pois.
- Kaada kaakao termoskannuun tai jaa suoraan mukeihin.
- Pursota annosten pinnalle kermavaahtoa. Koristele konvehdeilla ja vaahtokarkeilla.
Vinkki!
Saat maidottoman kaakaon, kun käytät maidottomia konvehteja ja kasvijuomaa. Aikuisille voi halutessa lorauttaa lisämauksi tilkan rommia tai minttuviinaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat