Maku

Konjakkisinappi – perinteinen ohje, jolla valmistat sinapin helposti

48 h 15 min
{
Aktiivinen
15 min
Passiivinen
48 h
Konjakkisinappi on kinkun paras kaveri ja myös mainio joulunajan tuliainen. Tee siis kerralla reilumpi annos, jolloin konjakkisinapista riittää sekä omaan joulupöytään että lahjaksi.
GL
KA
3.4
2


Ainekset (2 kpl)

Konjakkisinappi

  • 1 dlsinappijauhetta
  • 1 dlsokeria
  • ½ rklperunajauhoja
  • 1 dlruokakermaa
  • 2munaa
  • ¼ dlomenatäysmehua
  • 1 tlviinietikkaa
  • 4 rklkonjakkia
Tulosta

Konjakkisinappi valmistuu näin:

  1. Sekoita kattilassa kuivat aineet.
  2. Lisää joukkoon muut aineet konjakkia lukuun ottamatta.
  3. Kuumenna seosta liedellä koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa.
  4. Mausta jäähtynyt sinappi konjakilla ja annostele purkkeihin.
  5. Anna konjakkisinappien maustua jääkaapissa pari päivää ennen maistelua.
MITÄ PIDIT?
3.44
2 kommenttia