


Konjakkisinappi – perinteinen ohje, jolla valmistat sinapin helposti
48 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 48 h 0 min
Konjakkisinappi on kinkun paras kaveri ja myös mainio joulunajan tuliainen. Tee siis kerralla reilumpi annos, jolloin konjakkisinapista riittää sekä omaan joulupöytään että lahjaksi.
Reseptin ainekset
2 kpl
Konjakkisinappi
1 dl
sinappijauhetta
1 dl
sokeria
½ rkl
perunajauhoja
1 dl
ruokakermaa
2
munaa
¼ dl
omenatäysmehua
1 tl
viinietikkaa
4 rkl
konjakkia
Konjakkisinappi – ohje:
- Sekoita kuivat aineet kattilassa.
- Lisää joukkoon muut aineet konjakkia lukuun ottamatta.
- Kuumenna seosta liedellä koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa.
- Mausta jäähtynyt sinappi konjakilla ja annostele purkkeihin.
- Anna konjakkisinapin maustua jääkaapissa pari päivää ennen maistelua.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat