3,1(15)
Konjakkisinappi – perinteinen ohje, jolla valmistat sinapin helposti
Gluteeniton
Kasvis
48 h 15 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 48 h
Konjakkisinappi on kinkun paras kaveri ja myös mainio joulunajan tuliainen. Tee siis kerralla reilumpi annos, jolloin konjakkisinapista riittää sekä omaan joulupöytään että lahjaksi.
31.12.2009
 |
Maku
Reseptin ainekset
2 kpl
Konjakkisinappi
1 dlsinappijauhetta
1 dlsokeria
½ rklperunajauhoja
1 dlruokakermaa
2munaa
¼ dlomenatäysmehua
1 tlviinietikkaa
4 rklkonjakkia

Konjakkisinappi valmistuu näin:

  1. Sekoita kattilassa kuivat aineet.
  2. Lisää joukkoon muut aineet konjakkia lukuun ottamatta.
  3. Kuumenna seosta liedellä koko ajan sekoittaen. Anna kiehahtaa.
  4. Mausta jäähtynyt sinappi konjakilla ja annostele purkkeihin.
  5. Anna konjakkisinappien maustua jääkaapissa pari päivää ennen maistelua.
4 kommenttia
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo