Maku

Konjakilla maustettu suklaamousse

10 h 20 min
GL
KA
4.17
0

Pieni annos konjakilla maustettua tummaa suklaamoussea on täydellinen aterian päätös aikuiseen makuun. Suosittelemme!
Tulosta
Teksti Uura Hagberg
Kuvat Satu Nyström

Ainekset (4 annosta)

  • 200 gtummaa suklaata
  • 1 kplkeltuaista
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1 1/2 rklkonjakkia

Koristeluun

  • 1 tlkoristerakeita

Tee näin

10 h 20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN10 h

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.

Paloittele suklaa ja sulata se mikroaaltouunissa varovasti välillä sekoittaen.

Sekoita huoneenlämpöinen keltuainen haalean suklaan joukkoon.

Yhdistä kerma suklaaseokseen. Mausta konjakilla.

Jaa suklaamousse jälkiruokakippoihin tai espressokuppeihin. Ripottele pinnalle koristerakeita.

Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
4.17