Maku

Konjakilla maustettu suklaamousse – syntisen hyvä jälkiruoka aikuiseen makuun

10 h 20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
10 h
Pieni annos konjakilla maustettua tummaa suklaamoussea on täydellinen aterian päätös aikuiseen makuun. Suosittelemme!
GL
KA
4.2
0
Julkaistu: 10.12.2012


Ainekset (4 annosta)

  • 200 gtummaa suklaata
  • 1 kplkeltuaista
  • 2 dlkuohukermaa
  • 1 1/2 rklkonjakkia

Koristeluun

  • 1 tlkoristerakeita
Tulosta

Konjakilla maustettu suklaamousse valmistuu näin:

  1. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.
  2. Paloittele suklaa ja sulata se mikroaaltouunissa varovasti välillä sekoittaen.
  3. Sekoita huoneenlämpöinen keltuainen haalean suklaan joukkoon.
  4. Yhdistä kerma suklaaseokseen. Mausta konjakilla.
  5. Jaa suklaamousse jälkiruokakippoihin tai espressokuppeihin. Ripottele pinnalle koristerakeita.
  6. Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoilua.

MITÄ PIDIT?
4.17
Kommentoi »