


Konjakilla maustettu suklaamousse – hurmaava jälkiruoka aikuiseen makuun
10 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 h 0 min
Pieni annos konjakilla maustettua tummaa suklaamoussea on täydellinen aterian päätös aikuiseen makuun. Suosittelemme!
Reseptin ainekset
4 annosta
200 g
tummaa suklaata
1 kpl
keltuaista
2 dl
kuohukermaa
1 1/2 rkl
konjakkia
Koristeluun
1 tl
koristerakeita
Konjakilla maustettu suklaamousse valmistuu näin:
- Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.
- Paloittele suklaa ja sulata se mikroaaltouunissa varovasti välillä sekoittaen.
- Sekoita huoneenlämpöinen keltuainen haalean suklaan joukkoon.
- Yhdistä kerma suklaaseokseen. Mausta konjakilla.
- Jaa suklaamousse jälkiruokakippoihin tai espressokuppeihin. Ripottele pinnalle koristerakeita.
- Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoilua.
Vinkki!
Kurkkaa myös suklaamoussen perusohje sekä kolme muuta tapaa soveltaa reseptiä!
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat