Konjakilla maustettu suklaamousse – syntisen hyvä jälkiruoka aikuiseen makuun
gluteeniton
kasvis
10 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 10 h
Pieni annos konjakilla maustettua tummaa suklaamoussea on täydellinen aterian päätös aikuiseen makuun. Suosittelemme!

Reseptin ainekset 4 annosta
200 gtummaa suklaata
1 kplkeltuaista
2 dlkuohukermaa
1 1/2 rklkonjakkia
Koristeluun
1 tlkoristerakeita
Konjakilla maustettu suklaamousse valmistuu näin:
- Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi.
- Paloittele suklaa ja sulata se mikroaaltouunissa varovasti välillä sekoittaen.
- Sekoita huoneenlämpöinen keltuainen haalean suklaan joukkoon.
- Yhdistä kerma suklaaseokseen. Mausta konjakilla.
- Jaa suklaamousse jälkiruokakippoihin tai espressokuppeihin. Ripottele pinnalle koristerakeita.
- Anna tekeytyä jääkaapissa pari tuntia ennen tarjoilua.