Maku

Kolmen suklaan browniet

1 h 15 min
3.9
2

Kolmen suklaan browniet

Näillä tummaa, valkoista ja maitosuklaata (paljon) sisältävillä brownieilla hurmaat jokaisen makean ja suklaan tosiystävän! Kolmen suklaan browniet valmistuvat myös aloittelevalta leipurilta takuuvarmasti, kunhan varoo paistamasta herkkua liian pitkään.
Teksti Lunni leipoo
Kuvat Lunni leipoo
Tulosta
Mainos

Ainekset (16 palaa)

  • 200 gvoita
  • 200 gtummaa suklaata (n. 70 %)
  • 3 kplmunaa
  • 3 dlsokeria
  • 1 1/2 dlvehnäjauhoja
  • 1 dlkaakaojauhetta
  • 50 0valkosuklaata
  • 50 gmaitosuklaata

Tee näin

1 h 15 min
{
AKTIIVINEN15 min
PASSIIVINEN1 h

Laita uuni lämpenemään 175 asteeseen. Vuoraa 20x20-senttinen neliövuoka leivinpaperilla.

Sulata voi ja suklaa varovaisesti mikrossa tai vesihauteessa, sekoita tasaiseksi. Anna hieman jäähtyä.

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, muutaman minuutin ajan.

Siivilöi jauhot ja kaakaojauhe erilliseen kulhoon.

Yhdistä hieman jäähtynyt suklaa muna-sokerivaahtoon ja sekoita tasaiseksi.

Rouhi valko- ja maitosuklaa.

Sekoita jauhoseos vaahtoon, sekoituksen loppuvaiheilla lisää rouhittu suklaa. Lopeta sekoittaminen heti kun aineet ovat yhdistyneet, varo ylityöstämästä taikinaa liisteriksi.

Kaada vuokaan ja tasoita pinta. Paista uunissa n. 25-30 minuutin ajan tai kunnes pinta on selvästi kypsynyt ja keskusta näyttää asettuneen.

Anna brownien jäähtyä ensin vuoassa huoneenlämpöiseksi ja sitten jääkaapissa kylmäksi.

Leikkaa kylmänä paloiksi. Valmiit browniet säilyvät jääkaapissa usean päivän hyvinä.

MITÄ PIDIT?
3.9
Katso myös nämä