Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kolmen suklaan browniet – tämä unelmien triplaherkku taltuttaa kovemmankin makeanhimon

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Kolmen suklaan brownieissa ihastuttaa suklaiden koko kimara. Ja jotta suklaisuudesta ei tulisi varmastikaan puutetta, lukijamme Tuulia leipoi tuplasti suklaata sekä pohjaan että kuorrutukseen. Kerrosten välistä löytyy myös pieni toffeeyllätys.

15.11.2019
Reseptin ainekset
30 palaa
Browniepohja
180 g
voita
100 g
tummaa suklaata
100 g
maitosuklaata
3
(luomu)munaa
2½ dl
sokeria
1¾ dl
vehnäjauhoja
1½ dl
tummaa kaakaojauhetta
(150 g
maitosuklaata karkeana rouheena tai hippuina)
Toffee
1 tlk (397 g)
kondensoitua maitoa
125 g
voita
4 rkl
fariinisokeria
Pinta
200 g
maitosuklaata
100 g
valkosuklaata

Kolmen suklaan browniet valmistetaan näin:

  1. Mittaa voi ja suklaat kattilaan.
  2. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes suklaat sulavat ja seos on tasaista. Nosta sivuun jäähtymään.
  3. Vatkaa sähkövatkaimella munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.
  4. Kaada voi-suklaaseos munavaahtoon ja kääntele nuolijalla sekaisin.
  5. Sekoita keskenään jauhot ja kaakaojauhe, kääntele ne taikinaan. Lisää halutessasi taikinaan maitosuklaarouhetta tai -hippuja.
  6. Kaada taikina leivinpaperoituun vuokaan (24 cm × 24 cm).
  7. Paista 175 asteessa 25–30 minuuttia. Ota brownie uunista, kun reunat ovat alkaneet kypsyä, mutta keskikohta on vielä taikinamaisen pehmeää. Älä paista brownieta liikaa. Anna jäähtyä vuoassaan.
  8. Laita kondensoitu maito, voi ja sokeri kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä sekoittaen, kunnes sokeri ja voi sulavat. Lisää lämpöä ja keitä koko ajan sekoittaen noin 10 minuuttia, kunnes toffee paksuuntuu.
  9. Levitä toffee jäähtyneen brownien päälle. Anna jähmettyä.
  10. 10
    Sulata maito- ja valkosuklaat erikseen mikrossa tai vesihauteessa. Kaada ensin maitosuklaa toffeen päälle tasaisesti. Kaada sitten valkosuklaa maitosuklaan päälle läiskinä.
  11. 11
    Kuvioi pinta vetämällä veitsen kärjellä kuvioita suklaaseen. Nosta vuoka jääkaappiin jähmettymään. Leikkaa levy pieniksi neliöiksi tai kolmioiksi.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt