


Hillosydän
Kirsikkasydänpikkuleivät – mainio lahja makeanystävälle tai ihana herkku kahvin kanssa tarjottavaksi
1 h 0 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 30 min
Kirsikkasydänpikkuleivät sulattavat jokaisen herkkusuun sydämen! Pikkuleivät täytetään kirsikkahillolla, mutta voit vaihtaa hillon halutessasi vaikkapa luumumarmeladiin.
Reseptin ainekset
40 kpl
200 g
pehmeää voita
1½ dl
sokeria
1
muna
4 dl
vehnäjauhoja
1 tl
vaniljasokeria
Lisäksi
noin 1 dl
kirsikkahilloa
tomusokeria
Kirsikkasydänpikkuleivät – ohje:
- Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa joukkoon kananmuna.
- Lisää jauhot ja vaniljasokeri. Sekoita tasaiseksi taikinaksi. Nosta taikina puoleksi tunniksi jääkaappiin.
- Kauli taikina kevyesti jauhotetulla pöydällä ohueksi levyksi. Ota sydänmuotilla taikinasta pikkuleipiä, ja nosta ne leivinpaperin päälle uunipellille. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia, kunnes keksit ovat kauniin ruskeita.
- Levitä puolelle sydänkekseistä kirsikkahilloa, ja aseta päälle loput keksit. Siivilöi pikkuleiville tomusokeria.
Vinkki!
Hillotäytekeksit säilyvät parhaiten jääkaapissa tiiviissä rasiassa. Ne pysyvät hyvinä noin viikon.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat