Laita täytteeseen ja pohjaan tarvittavat cashewpähkinät eri kulhoihin kylmään veteen likoamaan. Liota niitä noin kolme tuntia ennen valmistusta.
Valuta vedet pois pähkinöistä huolellisesti. Pane pohjaan tarvittavat pähkinät monitoimikoneen kulhoon, lisää sekaan taatelit, kaneli ja suola. Aja seos tasaiseksi massaksi.
Pingota leivinpaperi irtopohjavuoan pohjan ja reunojen väliin. Painele pohjamassa vuoan pohjalle ja matalalti reunoille. Nosta vuoka peitettynä pakastimeen.
Huuhdo monitoimikoneen kulho ja lisää siihen seuraavaksi kaikki täytteeseen tulevat raakaaineet. Aja seos tasaiseksi.
Ota irtopohjavuoka pakastimesta. Levitä pohjan päälle kirsikkahillo ja sen päälle cashewpähkinäseos tasaiseksi kerrokseksi. Peitä vuoka ja nosta pakastimeen edelleen noin puoleksi tunniksi. Mikäli et tarjoa kakkua heti, säilytä se peitettynä jääkaapissa.
Koristele kirsikkapiirakka raastetulla valkosuklaalla tai kookoshiutaleilla, kuivatuilla karpaloilla ja omenakuutioilla.