Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kirsikkakupit

1 h 30 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 45 min

Kirsikkakupit ovat täydellinen vierasvara. Tee pikkuleipäkupit etukäteen ja täytä ne vasta, kun vieraat kaartavat pihaan.

19.6.2012
Reseptin ainekset
20 kpl
150 g
voita
1 1/2 dl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 dl
mantelijauhetta
1
muna
4 dl
vehnäjauhoja
Täyte
10 dl
kirsikoita
1/4 dl
sokeria
4 dl
vispikermaa (rasvaa 25 %)
1 rkl
vaniljasokeria

Kirsikkakupit – ohje:

  1. Vaahdota voi ja sokerit. Lisää mantelijauhe ja muna sekä lopuksi jauhot. Sekoita taikina tasaiseksi ja nosta puoleksi tunniksi jääkaappiin.
  2. Voitele noin 20 alumiinista leivosvuokaa tai peltivuokaa.
  3. Jaa taikina 20 osaan. Painele taikina vuokiin jauhotetuin tai kostutetuin sormin niin, että se nousee myös reunoille.
  4. Nosta vuoat uunipellille ja kypsennä niitä 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin kullankeltaisia. Irrota leivonnaiset vuoistaan hiukan jäähtyneinä ja anna niiden kuivua ritilän tai leivinpaperin päällä. Kupit säilyvät tiiviissä rasiassa viileässä vähintään 2 viikkoa.
  5. Leikkaa kirsikat kivettömiksi lohkoiksi ja mausta sokerilla. Vatkaa kerma vaahdoksi ja mausta vaniljasokerilla.
  6. Täytä leivonnaiskupit kermavaahdolla ja kirsikkalohkoilla. Nauti kirsikkakupit heti.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt