Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kirsikka-nutellaskonssit

35 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 15 min

Skonssit kuuluvat erottamattomasti kello viiden teelle! Nämä ihanat kirsikka-nutellaskonssit höystetään suussasulaviksi suklaa-pähkinälevitteellä ja kirsikkahillolla.

29.7.2015
Reseptin ainekset
20 kpl
4 dl
vehnäjauhoja
1/2 dl
sokeria
3/4 dl
kaakaojauhetta
2 tl
leivinjauhetta
1/2 tl
suolaa
125 g
voita
1 dl
hasselpähkinöitä (rouhetta)
100 g
suklaa-pähkinälevitettä (Nutella, 1 dl)
1/2 dl
kevytmaitoa
1 kpl
munaa
Täyte
200 g
tuorejuustoa (vähälaktoosinen) (vaniljanmakuista)
50 g
suklaa-pähkinälevitettä (Nutella, 1/2 dl)
1 dl
hilloa (kirsikka)
50 g
valkosuklaata (rouhittuna)

Kirsikka-nutellaskonssit – ohje:

  1. Sekoita kuivat aineet pähkinärouhetta lukuun ottamatta kulhossa. Paloittele joukkoon voi ja nypi murumaiseksi seokseksi. Lisää pähkinärouhe, pähkinäsuklaalevite, maito ja muna. Sekoita taikina nopeasti tasaiseksi.
  2. Peitä taikina kelmulla ja siirrä se jääkaappiin jähmettymään noin puoleksi tunniksi.
  3. Taputtele taikina jauhotetulla alustalla noin 2 cm:n paksuiseksi levyksi. Ota levystä pyöreällä muotilla pieniä skonsseja leivinpaperin päälle pellille.
  4. Paista skonsseja 175-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Jäähdytä skonssit ritilällä liinan alla.
  5. Vatkaa tuorejuusto ja suklaalevite keskenään sileäksi täytteeksi. 
  6. Puolita skonssit ja täytä ne. Pursota väliin tuorejuustotäytettä, nosta keskelle pieni nokare hilloa ja ripottele päälle suklaarouhetta.
  7. Koristele skonssit halutessasi sulatetulla valkosuklaalla.
  • Skonssit ovat parhaimmillaan tuoreina
  • Mureita skonsseja voi olla vaikea puolittaa. Täytä ne tällöin nostamalla kaksi skonssia päällekkäin tai pursottamalla täyte yhden skonssin päälle.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt