Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kirsikka-mariannesemifreddo

3 h 45 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 3 h 0 min
26.6.2013
Reseptin ainekset
10 annosta
7 dl
kirsikoita
3 rkl
mantelilikööriä
3
munaa
1 1/2 dl
sokeria
4 dl
kuohukermaa
50 g
suklaakonvehteja (Marianne-rouhetta)
Lisäksi
koristeluun kirsikoita
mintunlehtiä

Kirsikka-mariannesemifreddo – ohje:

  1. Pese kirsikat. Poista niistä kivet. Leikkaa kirsikat pienemmiksi paloiksi. Sekoita joukkoon likööri ja anna maustua puoli tuntia.
  2. Erottele munat. Vatkaa sokeri ja keltuaiset isossa kulhossa vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa toisessa kulhossa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Vatkaa kolmannessa kulhossa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
  3. Kääntele keltuaisvaahdon joukkoon kirsikat, kerma- ja valkuaisvaahto sekä karkkirouhe. Siirrä massa pakastamisen kestävään matalaan kulhoon. Peitä kelmulla ja nosta pakastimeen 3–4 tunniksi.
  4. Kaavi kohmeisesta kirsikka-mariannesemifreddosta lusikalla palloja ja tarjoile heti.
  5. Koristele kirsikka-mariannesemifreddo tuoreilla kirsikoilla ja mintulla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt