


Kirsikka-mariannesemifreddo
3 h 45 min
{
Aktiivinen 45 min
Passiivinen 3 h 0 min
Reseptin ainekset
10 annosta
7 dl
kirsikoita
3 rkl
mantelilikööriä
3
munaa
1 1/2 dl
sokeria
4 dl
kuohukermaa
50 g
suklaakonvehteja (Marianne-rouhetta)
Lisäksi
koristeluun kirsikoita
mintunlehtiä
Kirsikka-mariannesemifreddo – ohje:
- Pese kirsikat. Poista niistä kivet. Leikkaa kirsikat pienemmiksi paloiksi. Sekoita joukkoon likööri ja anna maustua puoli tuntia.
- Erottele munat. Vatkaa sokeri ja keltuaiset isossa kulhossa vaaleaksi vaahdoksi. Vatkaa toisessa kulhossa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Vatkaa kolmannessa kulhossa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.
- Kääntele keltuaisvaahdon joukkoon kirsikat, kerma- ja valkuaisvaahto sekä karkkirouhe. Siirrä massa pakastamisen kestävään matalaan kulhoon. Peitä kelmulla ja nosta pakastimeen 3–4 tunniksi.
- Kaavi kohmeisesta kirsikka-mariannesemifreddosta lusikalla palloja ja tarjoile heti.
- Koristele kirsikka-mariannesemifreddo tuoreilla kirsikoilla ja mintulla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat