Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kirjolohi uunissa sitruunan ja pinaatin kera

40 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 30 min

Kirjolohi valmistuu uunissa mehukkaaksi vähällä vaivalla! Kypsennä kirjolohi sitruunaviipaleiden kanssa. Valitse luomusitruuna, niin voit käyttää sen kuorineen päivineen.

11.5.2017
Reseptin ainekset
4 annosta
700 g
kirjolohifileetä (ruodoton)
1
sitruuna
noin 20 g
babypinaattia (kourallinen)
¾ tl
hienoa merisuolaa
½ tl
mustapippuria myllystä
½ dl
pinjansiemeniä
Päälle
babypinaatin lehtiä

Kirjolohi uunissa – ohje:

  1. Nosta kirjolohifilee pellille leivinpaperin päälle. Viillä siihen terävällä veitsellä viistoja taskuja.
  2. Pese, puolita ja leikkaa sitruuna viipaleiksi. Huuhdo ja kuivaa pinaatti.
  3. Sujauta taskuihin sitruunaviipaleita ja pinaatinlehtiä. Ripottele päälle suolaa, pippuria ja pinjansiemeniä.
  4. Kypsennä kirjolohi uunissa, 175-asteessa noin 30 minuuttia.
  5. Viimeistele kirjolohi lopuksi pinaatinlehdillä.

Vinkki!

Ota talteen myös suosituin uunilohiohjeemme, jossa kala mehevöitetään ranskankermalla ja sitruunalla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt