


Kinuskipretzelit – suolaisenmakeat pikkutarjottavat syntyvät pikapikaa lasten juhlapöytään
30 min
Saat ihanat suolaisenmakeat tarjottavat, kun kylvetät pretzelit kinuskikuorrutteessa ja suolaisessa pähkinärouheessa.
Reseptin ainekset
4–6 annosta
1 ps (150 g)
pretzeleitä (esim. Taffel)
Kinuskikuorrutus
100 g
valkosuklaata
½ dl
kinuskikastiketta
1 dl
tomusokeria
Lisäksi
1 dl
paahdettuja ja suolattuja cashewpähkinöitä
Kinuskipretzelit – ohje:
- Rouhi pähkinät.
- Sulata paloiteltu valkosuklaa mikrossa tai paksupohjaisessa kattilassa miedolla lämmöllä liedellä.
- Lisää sulan suklaan joukkoon kinuskikastike ja tomusokeri. Sekoita tasaiseksi.
- Dippaa pretzel kerrallaan ensin kuorrutteessa ja sitten pähkinärouheessa. Laita leivinpaperin päälle jähmettymään. Säilytä ilmatiiviisti pakattuna.
Vinkki!
Voit levittää pretzelit myös leivinpaperin päälle, valuttaa päälle kuorrutetta ohuena nauhana ja ripotella päälle pähkinärouhetta. Anna lopuksi jähmettyä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat