


Kinkkulämppärit – nämä klassiset lämpimät leivät vievät kielen mennessään
10 min
Kinkkulämppärit voidellaan dijoninsinapilla, vuorataan kinkulla ja päällystetään kuohkealla juusto-munakuorrutuksella, jonka maun salaisuutena on loraus olutta. Katso VIDEO, kuinka helposti lämpimät leivät valmistuvat!
Reseptin ainekset
6 annosta
Kinkkulämppärit
6
paahtoleipäviipaletta (isoa)
3 rkl
dijoninsinappia
150 g
saunapalvikinkkua (viipaleina)
Kuorrutus
2
munaa
150 g
emmentaalijuustoa (3 dl raastettuna)
1/2-1 dl
keskiolutta
Kinkkulämppärit – ohje:
- Levitä leivät leivinpaperin päälle pellille. Voitele leivät reilusti sinapilla. Jaa päälle kinkkuviipaleet.
- Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää juustoraaste ja olut. Jaa kuorrutus leipien päälle.
- Paista 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia, kunnes kuorrutus on saanut kauniin värin.
- Tarjoa kinkkulämppärit lämpiminä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat