Maku

Kinkkulämppärit – nämä klassiset lämpimät leivät vievät kielen mennessään

10 min
{
Aktiivinen
10 min
Passiivinen
Kinkkulämppärit voidellaan dijoninsinapilla, vuorataan kinkulla ja päällystetään kuohkealla juusto-munakuorrutuksella, jonka maun salaisuutena on loraus olutta. Katso VIDEO, kuinka helposti lämpimät leivät valmistuvat!
3.8
0
Julkaistu: 28.4.2015


Ainekset (6 annosta)

Kinkkulämppärit

  • 6paahtoleipäviipaletta (isoa)
  • 3 rkldijoninsinappia
  • 150 gsaunapalvikinkkua (viipaleina)

Kuorrutus

  • 2 munaa
  • 150 gemmentaalijuustoa (3 dl raastettuna)
  • 1/2-1 dlkeskiolutta
Tulosta

Kinkkulämppärit valmistuvat helposti näin:

  1. Levitä leivät leivinpaperin päälle pellille. Voitele leivät reilusti sinapilla. Jaa päälle kinkkuviipaleet.
  2. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää juustoraaste ja olut. Jaa kuorrutus leipien päälle. 
  3. Paista 225-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia, kunnes kuorrutus on saanut kauniin värin. 
  4. Tarjoa kinkkulämppärit oluen kanssa.
Kommentoi »