Maku

Kinkkulämppärit

10 min
5
0

Kinkkulämppärit

Herkullisimmat lämpimät leivät voidellaan dijoninsinapilla, vuorataan kinkulla ja päällystetään kuohkealla juusto-munakuorrutuksella, jonka maun salaisuutena on loraus olutta. Katso VIDEO, kuinka leivät valmistuvat!
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Emilia Kolari
Tulosta
Mainos

Ainekset (6 annosta)

  • 6 kplpaahtoleipäviipaletta (isoa)
  • 3 rkldijoninsinappia
  • 150 gsaunapalvikinkkua (viipaleina)

Kuorrutus

  • 2 kplmunaa
  • 150 gemmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (noin 3 dl, raastettuna)
  • 1/2-1 dlkeskiolutta

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Laita uuni kuumenemaan 225 asteeseen.

Levitä leivät leivinpaperin päälle pellille. Voitele leivät reilusti sinapilla. Jaa päälle kinkkuviipaleet.

Valmista kuorrutus. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää juustoraaste ja olut. Jaa kuorrutus leipien päälle. 

Paista 225-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia, kunnes kuorrutus on saanut kauniin värin. 

Tarjoa kinkkulämppärit oluen kanssa.

MITÄ PIDIT?
5
Katso myös nämä