Kinkkulämppärit – nämä klassiset lämpimät leivät vievät kielen mennessään
10 min
{
Aktiivinen
10 minPassiivinen
Kinkkulämppärit voidellaan dijoninsinapilla, vuorataan kinkulla ja päällystetään kuohkealla juusto-munakuorrutuksella, jonka maun salaisuutena on loraus olutta. Katso VIDEO, kuinka helposti lämpimät leivät valmistuvat!
3.8
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 28.4.2015

Kinkkulämppärit – nämä klassiset lämpimät leivät vievät kielen mennessään
Reseptin ainekset (6 annosta)
Kinkkulämppärit
- 6paahtoleipäviipaletta (isoa)
- 3 rkldijoninsinappia
- 150 gsaunapalvikinkkua (viipaleina)
Kuorrutus
- 2 munaa
- 150 gemmentaalijuustoa (3 dl raastettuna)
- 1/2-1 dlkeskiolutta
Kinkkulämppärit valmistuvat helposti näin:
- Levitä leivät leivinpaperin päälle pellille. Voitele leivät reilusti sinapilla. Jaa päälle kinkkuviipaleet.
- Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää juustoraaste ja olut. Jaa kuorrutus leipien päälle.
- Paista 225-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia, kunnes kuorrutus on saanut kauniin värin.
- Tarjoa kinkkulämppärit oluen kanssa.
Hyväksy evästeet
YouTuben videosoitin käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet katsoaksesi videon.


Monte Criston leipävuoka – helpoimmat lämppärit, joiden maku viimeistellään sinapilla ja rakuunalla
Maku

Lämpimät voileivät
Maku

Sopivan retro lämmin leipä

Gruyère-leivät
Maku

Lämpimät juusto-lohileivät
Kotivinkki

Pizzahtavat lämpimät leivät
Maku

Lämpimät muikkuleivät
Maku

Sienestäjän lämpimät kantarellileivät
Maku