Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kinkkulämppärit – nämä klassiset lämpimät leivät vievät kielen mennessään

10 min

Kinkkulämppärit voidellaan dijoninsinapilla, vuorataan kinkulla ja päällystetään kuohkealla juusto-munakuorrutuksella, jonka maun salaisuutena on loraus olutta. Katso VIDEO, kuinka helposti lämpimät leivät valmistuvat!

28.4.2015
Reseptin ainekset
6 annosta
Kinkkulämppärit
6
paahtoleipäviipaletta (isoa)
3 rkl
dijoninsinappia
150 g
saunapalvikinkkua (viipaleina)
Kuorrutus
2
munaa
150 g
emmentaalijuustoa (3 dl raastettuna)
1/2-1 dl
keskiolutta

Kinkkulämppärit – ohje:

  1. Levitä leivät leivinpaperin päälle pellille. Voitele leivät reilusti sinapilla. Jaa päälle kinkkuviipaleet.
  2. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää juustoraaste ja olut. Jaa kuorrutus leipien päälle. 
  3. Paista 225-asteisessa uunissa 12–15 minuuttia, kunnes kuorrutus on saanut kauniin värin. 
  4. Tarjoa kinkkulämppärit lämpiminä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt