3,8(6)
Kinkkulämppärit – nämä klassiset lämpimät leivät vievät kielen mennessään
10 min
Kinkkulämppärit voidellaan dijoninsinapilla, vuorataan kinkulla ja päällystetään kuohkealla juusto-munakuorrutuksella, jonka maun salaisuutena on loraus olutta. Katso VIDEO, kuinka helposti lämpimät leivät valmistuvat!
28.4.2015
 |
Maku
Reseptin ainekset
6 annosta
Kinkkulämppärit
6paahtoleipäviipaletta (isoa)
3 rkldijoninsinappia
150 gsaunapalvikinkkua (viipaleina)
Kuorrutus
2 munaa
150 gemmentaalijuustoa (3 dl raastettuna)
1/2-1 dlkeskiolutta

Kinkkulämppärit valmistuvat helposti näin:

  1. Levitä leivät leivinpaperin päälle pellille. Voitele leivät reilusti sinapilla. Jaa päälle kinkkuviipaleet.
  2. Vatkaa munien rakenne rikki. Lisää juustoraaste ja olut. Jaa kuorrutus leipien päälle. 
  3. Paista 225-asteisessa uunissa 12-15 minuuttia, kunnes kuorrutus on saanut kauniin värin. 
  4. Tarjoa kinkkulämppärit oluen kanssa.

Hyväksy evästeet

YouTuben videosoitin käyttää evästeitä. Hyväksy evästeet katsoaksesi videon.

Youtube video placeholder
Kommentoi »
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
placeholder
a-lehdet-logo