Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kinderjäätelö on viiden raaka-aineen hittijätski – niin helppoa, ettei sanotuksi saa!

4 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 4 h 0 min

Kinderjäätelö on jälkkäripöydän uusi vetonaula. Tämä herkkujätski sujahtaa 10 minuutissa pakkaseen, eikä valmistamiseen tarvita edes jäätelökonetta. Kinder-sattumat kermaisessa rahkajätskissä saavat suun takuulla muikeaksi. Niin helppoa, ettei sanotuksi saa!

13.2.2019
Reseptin ainekset
6 annosta
Kinder-jäätelö
2 dl
kuohukermaa
250 g
maitorahkaa
1 prk (397 g)
kondensoitua maitoa
1 tl
vaniljasokeria
6
Kinder Maxi -suklaapatukkaa (á 21 g)
Lisäksi
Kinder-suklaamunia ja -patukoita
Jäätelövohveleita

Kinderjäätelö valmistuu helposti näin:

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  2. Notkista rahka ja kääntele se kermavaahdon joukkoon nuolijalla.
  3. Sekoita joukkoon kondensoitu maito ja vaniljasokeri.
  4. Paloittele Kinder-patukat veitsellä rouheeksi ja kääntele jäätelömassaan.
  5. Kaada massa pakastuksenkestävään vuokaan (1,5 l), peitä tuorekelmulla ja pakasta vähintään 4 tuntia.
  6. Koristele jäätelön pinta haluamillasi Kinder-suklailla ja tarjoa sellaisenaan kulhoista tai pyörittele palloja jäätelövohveleihin.

Vinkki!

Jos haluat täysin gluteenittoman herkkujäätelön, valitse koristeluun gluteenittomia Kinder-tuotteita, kuten yllätysmunia ja Maxi-patukoita.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt