Kinder-jäätelö on viiden raaka-aineen hittijätski – niin helppoa, ettei sanotuksi saa!
4 h 20 min
{
Aktiivinen
20 minPassiivinen
4 h Kinder-jäätelö on jälkkäripöydän uusi vetonaula. Tämä herkkujätski sujahtaa 10 minuutissa pakkaseen, eikä valmistamiseen tarvita edes jäätelökonetta. Kinder-sattumat kermaisessa rahkajätskissä saavat suun takuulla muikeaksi. Niin helppoa, ettei sanotuksi saa!
4.1
Teksti
Kuvat
Julkaistu: 13.2.2019

Kinder-jäätelö on viiden raaka-aineen hittijätski – niin helppoa, ettei sanotuksi saa!
Ainekset (6 annosta)
Kinder-jäätelö
- 2 dlkuohukermaa
- 250 gmaitorahkaa
- 1 prk (397 g)kondensoitua maitoa
- 1 tlvaniljasokeria
- 6Kinder Maxi -suklaapatukkaa (á 21 g)
Lisäksi
- Kinder-suklaamunia ja -patukoita
- Jäätelövohveleita
Kinder-jäätelö valmistuu helposti näin:
- Vatkaa kerma vaahdoksi.
- Notkista rahka ja kääntele se kermavaahdon joukkoon nuolijalla.
- Sekoita joukkoon kondensoitu maito ja vaniljasokeri.
- Paloittele Kinder-patukat veitsellä rouheeksi ja kääntele jäätelömassaan.
- Kaada massa pakastuksenkestävään vuokaan (1,5 l), peitä tuorekelmulla ja pakasta vähintään 4 tuntia.
- Koristele jäätelön pinta haluamillasi Kinder-suklailla ja tarjoa sellaisenaan kulhoista tai pyörittele palloja jäätelövohveleihin.
Vinkki!
Jos haluat täysin gluteenittoman herkkujäätelön, valitse koristeluun gluteenittomia Kinder-tuotteita, kuten yllätysmunia ja Maxi-patukoita.
Katso myös
MITÄ PIDIT?
4.11