Maku

Kinderjäätelö on viiden raaka-aineen hittijätski – niin helppoa, ettei sanotuksi saa!

4 h 20 min
{
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
4 h
Kinderjäätelö on jälkkäripöydän uusi vetonaula. Tämä herkkujätski sujahtaa 10 minuutissa pakkaseen, eikä valmistamiseen tarvita edes jäätelökonetta. Kinder-sattumat kermaisessa rahkajätskissä saavat suun takuulla muikeaksi. Niin helppoa, ettei sanotuksi saa!
4
0
Julkaistu 13.2.2019


Reseptin ainekset (6 annosta)

Kinder-jäätelö

  • 2 dlkuohukermaa
  • 250 gmaitorahkaa
  • 1 prk (397 g)kondensoitua maitoa
  • 1 tlvaniljasokeria
  • 6Kinder Maxi -suklaapatukkaa (á 21 g)

Lisäksi

  • Kinder-suklaamunia ja -patukoita
  • Jäätelövohveleita
Tulosta

Kinderjäätelö valmistuu helposti näin:

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi.
  2. Notkista rahka ja kääntele se kermavaahdon joukkoon nuolijalla.
  3. Sekoita joukkoon kondensoitu maito ja vaniljasokeri.
  4. Paloittele Kinder-patukat veitsellä rouheeksi ja kääntele jäätelömassaan.
  5. Kaada massa pakastuksenkestävään vuokaan (1,5 l), peitä tuorekelmulla ja pakasta vähintään 4 tuntia.
  6. Koristele jäätelön pinta haluamillasi Kinder-suklailla ja tarjoa sellaisenaan kulhoista tai pyörittele palloja jäätelövohveleihin.

Vinkki!

Jos haluat täysin gluteenittoman herkkujäätelön, valitse koristeluun gluteenittomia Kinder-tuotteita, kuten yllätysmunia ja Maxi-patukoita.

Kommentoi »