


Kinderjäätelö on viiden raaka-aineen hittijätski – niin helppoa, ettei sanotuksi saa!
4 h 20 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 4 h 0 min
Kinderjäätelö on jälkkäripöydän uusi vetonaula. Tämä herkkujätski sujahtaa 10 minuutissa pakkaseen, eikä valmistamiseen tarvita edes jäätelökonetta. Kinder-sattumat kermaisessa rahkajätskissä saavat suun takuulla muikeaksi. Niin helppoa, ettei sanotuksi saa!
Reseptin ainekset
6 annosta
Kinder-jäätelö
2 dl
kuohukermaa
250 g
maitorahkaa
1 prk (397 g)
kondensoitua maitoa
1 tl
vaniljasokeria
6
Kinder Maxi -suklaapatukkaa (á 21 g)
Lisäksi
Kinder-suklaamunia ja -patukoita
Jäätelövohveleita
Kinderjäätelö valmistuu helposti näin:
- Vatkaa kerma vaahdoksi.
- Notkista rahka ja kääntele se kermavaahdon joukkoon nuolijalla.
- Sekoita joukkoon kondensoitu maito ja vaniljasokeri.
- Paloittele Kinder-patukat veitsellä rouheeksi ja kääntele jäätelömassaan.
- Kaada massa pakastuksenkestävään vuokaan (1,5 l), peitä tuorekelmulla ja pakasta vähintään 4 tuntia.
- Koristele jäätelön pinta haluamillasi Kinder-suklailla ja tarjoa sellaisenaan kulhoista tai pyörittele palloja jäätelövohveleihin.
Vinkki!
Jos haluat täysin gluteenittoman herkkujäätelön, valitse koristeluun gluteenittomia Kinder-tuotteita, kuten yllätysmunia ja Maxi-patukoita.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat