Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kikherne-pastakeitto

Helppoa, edullista ja terveellistä! Siinä on useiden arki-iltojen avainsanat keittiössä. Kikherneet sopivat erinomaisesti tomaattiseen kasviskeittoon, ja niiden lisäksi keittoa ryhdittää pasta. Herkullisen mutkatonta iltaa hyöryävän soppakulhollisen kanssa!

23.2.2016
Reseptin ainekset
6 annosta
2 kpl
porkkanaa
2 kpl
varsisellerin vartta
1 kpl
sipuli
2 kpl
valkosipulinkynttä
2 rkl
oliiviöljyä
2 rkl
tomaattipyreetä
1/2 tl
chilihiutaleita
400 g
tomaattimurskaa
1 l
kanalientä
300 g
kikherneitä (säilyke)
2 dl
pastaa (minipastaa)
1 kpl
lehtikaalia ruukussa
suolaa ja mustapippuria

Pilko kuoritut porkkanat, varsiselleri ja sipuli. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna oliiviöljy kattilassa keskilämmöllä ja kuullota vihanneksi 5 minuuttia.

Lisää kattilaan tomaattipyre ja chilihiutaleet ja kääntele lämmöllä pari minuuttia. Kaada joukkoon tomaattimurska ja kanaliemi. Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää keittoon valutetut kikherneet ja pasta. Anna keiton porista 10 minuuttia.

Napsi lehtikaaliruukusta lehdet ja sekoita ne keittoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt