Maku

Kikherne-pastakeitto

{
Aktiivinen
Passiivinen
Helppoa, edullista ja terveellistä! Siinä on useiden arki-iltojen avainsanat keittiössä. Kikherneet sopivat erinomaisesti tomaattiseen kasviskeittoon, ja niiden lisäksi keittoa ryhdittää pasta. Herkullisen mutkatonta iltaa hyöryävän soppakulhollisen kanssa!
0
0
Julkaistu: 23.2.2016


Ainekset (6 annosta)

  • 2 kplporkkanaa
  • 2 kplvarsisellerin vartta
  • 1 kplsipuli
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 2 rkloliiviöljyä
  • 2 rkltomaattipyreetä
  • 1/2 tlchilihiutaleita
  • 400 gtomaattimurskaa
  • 1 lkanalientä
  • 300 gkikherneitä (säilyke)
  • 2 dlpastaa (minipastaa)
  • 1 kpllehtikaalia ruukussa
  • suolaa ja mustapippuria
Tulosta

Pilko kuoritut porkkanat, varsiselleri ja sipuli. Hienonna valkosipulinkynnet. Kuumenna oliiviöljy kattilassa keskilämmöllä ja kuullota vihanneksi 5 minuuttia.

Lisää kattilaan tomaattipyre ja chilihiutaleet ja kääntele lämmöllä pari minuuttia. Kaada joukkoon tomaattimurska ja kanaliemi. Kuumenna kiehuvaksi.

Lisää keittoon valutetut kikherneet ja pasta. Anna keiton porista 10 minuuttia.

Napsi lehtikaaliruukusta lehdet ja sekoita ne keittoon. Mausta suolalla ja pippurilla.

Kommentoi »