Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Rapeaa perunasta

Halpaa, hyvää ja täyttävää! Kiinalaiset röstiperunat maustetaan ihanan kipakoiksi ja tarjoillaan paistetun munan kanssa

40 min

Kiinalaiset röstiperunat hurmaavat pienellä poltteella! Perinteinen röstiperuna taipuu myös kiinalaiseen keittiöön. Mausta raastettu peruna rohkeasti aasialaisittain ja paista superrapeaksi pannulla.

25.9.2024

Reseptin ainekset
4 annosta
500 g
yleisperunoita
4
valkosipulinkynttä
2
kevätsipulia
3 tl
sichuaninpippureita
½ tl
chilihiutaleita
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
2 tl
inkivääriä
2 tl
soijakastiketta
2 tl
riisiviinietikkaa
1
muna
noin 1 dl
rypsiöljyä
Lisäksi
4–8
munaa

Kiinalaiset röstiperunat – ohje:

  1. Kuori perunat ja raasta hienoksi monitoimikoneella tai raastinraudalla. Nosta raaste puhtaan keittiöpyyhkeen tai talouspaperin päälle ja imeytä ylimääräinen neste pois.
  2. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Hienonna kevätsipulit. Rouhi sichuaninpippurit.
  3. Laita perunaraaste sekä valko- ja kevätsipulit, mausteet ja muna kulhoon ja sekoita.
  4. Paista taikinasta 4 isoa tai 8 pientä perunalettua. Kuumenna tilkka öljyä pannulla, annostele perunaseosta pannulle ja paista keskilämmöllä 6–8 minuuttia per puoli, kunnes letut ovat kauniin ruskeita ja kypsiä.
  5. Paista myös munat pannulla rapeiksi ja tarjoa perunapannukakkujen kanssa.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt