Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kevyt pepperonipasta

25 min
25.6.2012
Reseptin ainekset
4 annosta
4 kpl
tomaattia
250 g
pastaa (ruis)
1 kpl
kesäkurpitsaa
1 kpl
purjoa
65 g
pepperonia (kevyt, viipaleina)
1/2 rkl
rypsiöljyä
1/2 dl
tuoretta oreganoa (hienonnettuna)
1/2 tl
suolaa
1/4 tl
mustapippuria
Lisäksi
1/2 dl
parmesaanijuustoa (raastettuna)
1/2 dl
tuoretta oreganoa

Kuumenna pastan keitinvesi kiehuvaksi. Leikkaa huuhdottuihin tomaatteihin ristiviilto ja upota ne hetkeksi kiehuvaan veteen. Nosta tomaatit pois reikäkauhalla ja kalttaa eli kuori ne. Keitä samassa vedessä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.

Kuutioi tomaatit. Huuhdo ja leikkaa kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo.

Levitä makkaraviipaleet pinnoitetulle pannulle. Kuumenna ja paahda viipaleet molemmin puolin. Siirrä lautaselle. Lisää pannulle tilkka öljyä. Kuullota purjo ja kesäkurpitsat miedolla lämmöllä. Lisää tomaattikuutiot, oregano, suola ja pippuri. Kiehauta. Lisää makkaraviipaleet. Sekoita kevyt pepperonikastike pastan joukkoon ja kumoa tarjoilukulhoon. Ripottele kevyen pepperonipastan pinnalle parmesaania.

*Pienikin määrä hienoksi raastettua parmesaania riittää antamaan ruokaan hyvän maun.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt