Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kevätsipuli-parsapiiras

50 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 30 min

Tämä parsapiiras on ihanan keväinen ilmestys: sen täytteeseen tulee nippu parsaa, nippu kevätsipulia ja pieni nippu lipstikkaa.

8.6.2012
Reseptin ainekset
8 annosta
4 dl
täysjyvävehnäjauhoja
150 g
margariinia tai voita
2 dl
juustoraastetta
2 dl
vettä
1 nippu
parsaa
1 nippu
kevätsipulia
öljyä
pieni nippu lipstikkaa
1 prk
ranskankermaa
1 dl
juustoraastetta

Kevätsipuli-parsapiirakka – ohje:

  1. Nypi jauhot ja margariini keskenään. Lisää joukkoon juustoraaste. Lisää vesi ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Laita taikina jääkaappiin täytteen tekemisen ajaksi.
  2. Poista parsoista kovat kannat. Kuori ja paloittele parsat. Paloittele kevätsipulit.
  3. Kuumenna öljy pannulla. Laita parsanpalat pannulle, kääntele ja kuullota niitä hetki. Lisää pannulle sipulit ja hienonna sekaan lipstikka. Sekoita ranskankerma ja juustoraaste kasvisten joukkoon.
  4. Kauli taikinaa sen verran, että saat levitettyä sen irtopohjavuoan (halkaisija 20 cm) pohjalle ja reunoille. Jätä osa taikinasta päällyslevyksi.
  5. Laita täyte pohjan päälle. Asettele taikinalevy kanneksi ja kiinnitä reunat tiiviiksi haarukan avulla. Pistele kansilevyyn haarukalla reikiä.
  6. Paista piirasta 200-asteisen uunin keskitasolla noin 30 minuuttia tai kunnes parsapiiras on saanut kauniin värin. Jäähdytä piirasta hetki ennen leikkaamista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt