Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kevätkaali-jauhelihavokki

20 min
10.4.2013
Reseptin ainekset
4 annosta
800 g
varhaiskaalia
1 kpl
purjoa
1 kpl
punaista paprikaa
2 kpl
valkosipulinkynttä
1/2 rkl
rypsiöljyä
400 g
naudan paistijauhelihaa
2 rkl
soijakastiketta
2 rkl
makeaa chilikastiketta
1 rkl
ohratärkkelystä

Pese ja leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Puhdista ja suikaloi paprika. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Paahda jauheliha vokkipannussa tai isossa paistokasarissa ilman rasvaa. Lisää öljy, valkosipulit ja purjot. Kuullota hetki käännellen. Kumoa joukkoon kaalit ja paprikat.

Paista kaali-jauhelihavokkia ahkerasti käännellen noin 5 minuuttia. Ripottele päälle ohratärkkelys ja sekoita. Mausta soija- ja chilikastikkeella. Kiehauta ja tarkista kaali-jauhelihawokin maku.

Tarjoa kevätkaali-jauhelihavokki nopeana lounaana.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirjeemme tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt