Maku

Kevätkaali-jauhelihavokki

20 min
4.6
2

Kevätkaali-jauhelihavokki

LA
MA
MU
2
4.6
Teksti Emilia Kolari
Kuvat Satu Nyström
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 800 gvarhaiskaalia
  • 1 kplpurjoa
  • 1 kplpunaista paprikaa
  • 2 kplvalkosipulinkynttä
  • 1/2 rklrypsiöljyä
  • 400 gnaudan paistijauhelihaa
  • 2 rklsoijakastiketta
  • 2 rklmakeaa chilikastiketta
  • 1 rklohratärkkelystä

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Pese ja leikkaa kaali ohuiksi suikaleiksi. Halkaise, huuhdo ja hienonna purjo. Puhdista ja suikaloi paprika. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet.

Paahda jauheliha vokkipannussa tai isossa paistokasarissa ilman rasvaa. Lisää öljy, valkosipulit ja purjot. Kuullota hetki käännellen. Kumoa joukkoon kaalit ja paprikat.

Paista kaali-jauhelihavokkia ahkerasti käännellen noin 5 minuuttia. Ripottele päälle ohratärkkelys ja sekoita. Mausta soija- ja chilikastikkeella. Kiehauta ja tarkista kaali-jauhelihawokin maku.

Tarjoa kevätkaali-jauhelihavokki nopeana lounaana.

MITÄ PIDIT?
4.6
Katso myös nämä