Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Keväiset parsakääröt

20 min
Reseptin ainekset
4 annosta
16 kpl
parsaa
Lisäksi
2 rkl
oliiviöljyä
80 g
briejuustoa
40 g
parmankinkkua

Kuori parsat perunankuorima- tai parsaveitsellä (aloita 2 cm nupuista alaspäin).

Keitä 5–6 minuuttia suolavedessä. Valuta liinan päällä ja voitele öljyllä.

Nosta kullekin kinkkuviipaleelle 4 parsaa ja juustoviipale. Kietaise kinkku parsojen ympärille kääröksi sitten, että nuput ja osa juustosta jää näkyviin.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt