Maku

Keväiset parsakääröt

20 min
0
0

Keväiset parsakääröt

GL
MU
0
0
Teksti Heikki Valtanen
Kuvat Pekka Rantamoijanen, Heikki Valtanen
Tulosta
Mainos

Ainekset (4 annosta)

  • 16 kplparsaa

Lisäksi

  • 2 rkloliiviöljyä
  • 80 gbriejuustoa
  • 40 gparmankinkkua

Tee näin

20 min
{
AKTIIVINEN20 min
PASSIIVINEN

Kuori parsat perunankuorima- tai parsaveitsellä (aloita 2 cm nupuista alaspäin).

Keitä 5–6 minuuttia suolavedessä. Valuta liinan päällä ja voitele öljyllä.

Nosta kullekin kinkkuviipaleelle 4 parsaa ja juustoviipale. Kietaise kinkku parsojen ympärille kääröksi sitten, että nuput ja osa juustosta jää näkyviin.

MITÄ PIDIT?
0
Katso myös nämä