


Keväinen pastasalaatti ruiskuppeihin
Jaa molemmat ruistaikinalevyt kuuteen palaan. Kauli ne ohuiksi, n. 12 × 12 cm:n neliöiksi. Painele palat voideltuihin silikoni- tai foliomuffinivuokiin, mutta jätä kulmat ylös. Pistele pohjat haarukalla.
Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 20 minuuttia. Anna ruiskuppien jäähtyä vuoissaan.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisää joukkoon paloitellut parsat kiehumaan muutamaksi minuutiksi. Valuta ainekset lävikössä ja huuhdo kylmällä vedellä.
Paista broilerisuikaleet kypsiksi tilkassa öljyä. Mausta currytahnalla. Suikaloi paprikat. Hienonna sipulit. Yhdistä salaatin ainekset.
Yhdistä kastikkeen ainekset ja kaada salaatin joukkoon. Jaa salaatti jäähtyneisiin ruiskuppeihin. Koristele limettiviipaleilla.
Tarjoa alkupalana.