Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Keväinen pastasalaatti ruiskuppeihin

1 h 10 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 30 min
Reseptin ainekset
12 annosta
400 g
ruistaikinaa (pakaste) (Myllyn Paras)
4 dl
pastaa (Myllyn Paras Tomaatti-Chilipastaa, Pestopastaa, Keltainen Sydän Makaronia tai Keltainen Kukka Makaronia)
450 g
parsaa (vihreää)
300 g
maustamattomia broilerinsuikaleita
1 rkl
rypsiöljyä
1 rkl
currytahnaa (keltaista)
300 g
paprikaa
2 kpl
kevätsipulia
50 g
herneenversoja (tai auringonkukanversoja)
Kastike
1 dl
oliiviöljyä (tai avokadoöljyä)
1/2 dl
limettimehua
1 rkl
sokeria
1 tl
pippurisekoitusta
Koristeeksi
2 kpl
limettiä (viipaleina)

Jaa molemmat ruistaikinalevyt kuuteen palaan. Kauli ne ohuiksi, n. 12 × 12 cm:n neliöiksi. Painele palat voideltuihin silikoni- tai foliomuffinivuokiin, mutta jätä kulmat ylös. Pistele pohjat haarukalla.

Paista 225-asteisen uunin toiseksi alimmalla tasolla 20 minuuttia. Anna ruiskuppien jäähtyä vuoissaan.

Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan, mutta lisää joukkoon paloitellut parsat kiehumaan muutamaksi minuutiksi. Valuta ainekset lävikössä ja huuhdo kylmällä vedellä.

Paista broilerisuikaleet kypsiksi tilkassa öljyä. Mausta currytahnalla. Suikaloi paprikat. Hienonna sipulit. Yhdistä salaatin ainekset.

Yhdistä kastikkeen ainekset ja kaada salaatin joukkoon. Jaa salaatti jäähtyneisiin ruiskuppeihin. Koristele limettiviipaleilla.

Tarjoa alkupalana.

Pyöreästä Ruis-Kaura Piirakkataikinasta tai Pyöreästä Piirakkataikinasta voit tehdä yhden ison piiraspohjan salaatille.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt