Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Suven täydellisin kesäpizza on tässä! Rapea pohja, pehmeä vuohenjuustokastike sekä tuoreet mansikat ovat voittamaton yhdistelmä

2 h 40 min
{
Aktiivinen 40 min
Passiivinen 2 h 0 min

Simppeli ja suolaisenmakea kesäpizza saa päällensä vuohenjuusto-ranskankermahunnun, pippurista rucolaa, paahdettuja pinjansiemeniä, makeita mansikoita ja tummat balsamicokastikeraidat.

18.6.2021
Reseptin ainekset
4 pientä pizzaa
25 g
hiivaa
4 dl
vettä
1 tl
suolaa
1 dl
oliiviöljyä
noin 10 dl
pizzavehnäjauhoja (00-jauhoja)
2 pkt (à 150 g)
pehmeää vuohenjuustoa
200 g
ranskankermaa
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
5 dl
mansikoita
1 dl
pinjansiemeniä
1 rku
rucolaa
2 rkl
tummaa balsamicokastiketta
ripaus
mustapippuria

Kesäpizza – ohje:

  1. Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola ja öljy. Alusta joukkoon jauhoja, kunnes taikina irtoaa käsistä ja kulhon reunoista. Peitä liinalla ja anna taikinan kohota lämpimässä paikassa vähintään 2 tuntia.
  2. Pane pelti uuniin ja uuni kuumenemaan 300 asteeseen.
  3. Sekoita vuohenjuustot ja ranskankerma. Mausta suolalla ja pippurilla. Perkaa ja puolita mansikat. Paahda pinjansiemenet kuivalla pannulla.
  4. Kumoa taikina jauhotetulle pöydälle ja jaa neljään osaan. Muotoile sormin painellen soikeiksi pizzapohjiksi siten, että kaksi pohjaa mahtuu samalle pellille. Siirrä pohjat kuumalle pellille pizzalapiolla tai ison lastan avulla.
  5. Levitä ¼ vuohenjuustoseosta kullekin pohjalle. Pane pelti takaisin uuniin ja kypsennä noin 8 minuuttia. Valmista kaksi seuraavaa pizzaa samoin.
  6. Päällystä kypsät pizzat mansikoilla, pinjansiemenillä ja rucolalla. Viimeistele balsamicokastikkeella ja mustapippurilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt