Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kesäkurpitsamunakas valmistuu vaivattomasti uunissa – viipaloi, kypsennä, ja valmista tuli!

35 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 20 min

Kesäkurpitsamunakas yllättää helppoudellaan. Kuohkea uunimunakas vaatii vain hieman pilkkomista, munien sekoituksen – ja sitten koko komeus onkin jo valmis uuniin.

24.8.2018
Reseptin ainekset
4 annosta
Kesäkurpitsamunakas
3–4
kesäkurpitsaa (600 g)
1–2
sipulia
1–2
valkosipulinkynttä
2 rkl
voita
½ rku
lehtipersiljaa
5
kananmunaa
1½ tl
suolaa
¾ dl
vettä
½ tl
mustapippuria

Kesäkurpitsamunakas valmistuu näin:

  1. Viipaloi kesäkurpitsat. Paista niitä nopeasti kuivalla pannulla, kunnes ne saavat hieman väriä. Nosta viipaleet lautaselle.
  2. Leikkaa sipuli renkaiksi ja hienonna valkosipulinkynsi. Paista sipuleita voissa pannulla. Vuoraa uunivuoka (ø noin 22 cm) leivinpaperilla. Lado kurpitsaviipaleet ja sipulirenkaat vuorotellen vuokaan. Lisää lehtipersiljaa väleihin.
  3. Riko munien rakenne kulhossa ja lisää suola, vesi ja mustapippuri. Kaada seos vuokaan kesäkurpitsaviipaleiden päälle.
  4. Paista kesäkurpitsamunakasta 225-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia tai kunnes kesäkurpitsamunakas on hyytynyt.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt