Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kesäkurpitsa-tomaattivuoka – lukijoidemme pestoinen suosikki: ”Tosi hyvää”, ”Olipa mahtavan maukasta!”

1 h 0 min
{
Aktiivinen 20 min
Passiivinen 40 min

Kesäkurpitsa-tomaattivuoka on herkullinen yhdistelmä kesäkurpitsaa, fetaa, valkosipulia ja tomaattia. Mehevän maun salaisuus on pestossa, jota levitetään säästelemättä kerrosten väliin. Katso video, kuinka helposti kesäkurpitsavuoka valmistuu!

1.8.2018
Reseptin ainekset
6 annosta
2
kesäkurpitsaa
3
valkosipulinkynttä
1 dl
pestoa
6
tomaattia (tai 3 pihvitomaattia)
1 1/2 dl
tuoretta basilikaa (lehtiä)
150 g
fetajuustoa (murustettuna)
1/2 tl
mustapippuria (myllystä)
1 dl
juustoa (raastettuna)

Kesäkurpitsavuoka – ohje:

  1. Pese ja viipaloi kesäkurpitsat. Hienonna valkosipulinkynnet. Leikkaa tomaatit reiluiksi viipaleiksi.
  2. Voitele uunivuoka. Lado pohjalle puolet kesäkurpitsaviipaleista. Levitä päälle puolet valkosipulista ja pestosta.
  3. Lado seuraavaan kerrokseen puolet tomaateista, basilikanlehdistä ja murustetusta fetasta.
  4. Toista uudelleen kesäkurpitsa- ja tomaattikerrokset.
  5. Ripottele vuokaan päällimmäiseksi vielä juustoraastetta ja paista 200-asteisessa uunissa noin 40 minuuttia.
  6. Tarjoa kesäkurpitsa-tomaattivuoka hyvän leivän kanssa kasvisateriana tai liharuoan lisäkkeenä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt