Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kesäkalanyytit – leivinpaperipaketissa kala kypsyy takuumeheväksi & saa makua sitruunaisesta tillitahnasta

30 min

Kotimainen vaalea kala, värikkäät kasvikset ja sitruunainen tillitahna muhivat leivinpaperinyytissä makuja pursuavaksi liitoksi.

18.6.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
800 g
kalaa fileenä (esim. ahven)
½ + ½ tl
suolaa
150 g
mangoldia
2
kyssäkaalia
2
tomaattia
1 nippu (150 g)
retiisejä
1
luomusitruuna
4 rkl
oliiviöljyä
Tillitahna
1 rku
tilliä
1 dl
ranskankermaa
3 rkl
sitruunanmehua
25 g
voita sulatettuna
½ tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Lisäksi
4
leivinpaperiarkkia

Kesäkalanyytit – ohje:

  1. Leikkaa fileet annospaloiksi ja mausta suolalla (0,5 tl).
  2. Huuhtele ja kuivaa kasvikset. Hienonna mangoldi. Leikkaa kyssäkaalit viipaleiksi, tomaatit lohkoiksi, retiisit siivuiksi ja sitruuna viipaleiksi. Mausta kasvikset suolalla (0,5 tl) ja oliiviöljyllä.
  3. Yhdistä tillitahnan ainekset ja soseuta tasaiseksi.
  4. Levitä neljä leivinpaperiarkkia pöydälle. Jaa kasvikset arkkien keskelle, pane kalat kasvisten päälle ja lusikoi päälle maustetahnaa. Taita paperin toinen puolisko kanneksi ainesten päälle ja taittele paperin reunat kiinni tiiviisti.
  5. Kypsennä uunipannulla 200-asteisessa uunissa tai grillissä epäsuoralla lämmöllä 10–15 minuuttia, kalapalojen koosta riippuen.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt