


Ihana alkupala
Kesäinen tofuskagen – pilko kesän maut mukaan suven monikäyttöisimpään herkkuun
20 min
Omenaa, kesäsipulia ja ruukku tilliä! Helppo tofuskagen on suviruokaa parhaimmillaan. Tarjoa leipien päällä, perunoiden kera tai salaatin kanssa.
Reseptin ainekset
4-6 annosta
1 pkt (300 g)
kylmäsavutofua
1
porkkana
1
hapan omena (esim. Granny Smith)
1
kesäsipuli
1
varsisellerinvarsi
1
ruukku tilliä
1 pkt (150 g)
vegaanista ranskankermaa
1 tl
kurkumaa
1 tl
suolaa
¼ tl
mustapippuria
Paistetut kaprikset
2 rkl
kapriksia
2 rkl
rypsiöljyä
Lisäksi
gluteenitonta näkkileipää/ ruisnappeja
1 dl
ruohosipulin kukintoja/ syötäviä kukkia koristeluun
Kesäinen tofuskagen − ohje:
- Kuivaa tofu. Kuori ja pilko omena, porkkana ja sipuli. Pilko selleri muutamaan osaan. Laita kasvikset ja omena tehosekoittimeen ja aja hienoksi muruksi. Lisää joukkoon tofu, tilli, ranskankerma ja mausteet. Sekoita tahnamaiseksi.
- Valuta kaprikset, levitä ne talouspaperille ja taputtele kuiviksi. Kuumenna öljy pannulla ja paista kaprikset rapeiksi. Laita kaprikset talouspaperille jäähtymään.
- Levitä tofutahnaa näkkileiville ja koristele kapriksilla ja kukinnoilla tai kukilla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat