Maku

Kesäinen melonikeitto

10 min
GL
KA
LA
MA
MU
4
0


 

Tulosta
Teksti Caroline Gullström
Kuvat Pirkanmaan ammattikorkeakoulun ruoka ja media -kurssin opiskelijat

Ainekset (4 annosta)

  • 1000 gcantaloupemelonia
  • 3 dlhedelmänektaria
  • 1/2 dlsokeria
  • 1 kpllimettiä

Tee näin

10 min
{
AKTIIVINEN10 min
PASSIIVINEN

Poista melonista kuoret ja soseuta hedelmäliha sauvasekoittimella. Lisää joukkoon nektari, sokeri ja limettimehu.

Kaada kesäinen melonikeitto tarjolle juomalaseihin tai jälkiruokamaljoihin, jossa on jääpaloja.

•Koristele melonikeitto halutessasi tuoreilla passionhedelmillä.

•Keiton kanssa maistuvat mantelikakut tai muut vastaavat pikkuleivät. Keiton voi tarjoilla myös erilaisten marjojen, esimerkiksi vadelmien tai mansikoiden kanssa.

•Paras melonikeitto syntyy vihreälihaisesta melonista.

MITÄ PIDIT?
4