


Kesäinen melonikeitto
10 min
21.9.2005
Reseptin ainekset
4 annosta
1000 g
cantaloupemelonia
3 dl
hedelmänektaria
1/2 dl
sokeria
1 kpl
limettiä
Poista melonista kuoret ja soseuta hedelmäliha sauvasekoittimella. Lisää joukkoon nektari, sokeri ja limettimehu.
Kaada kesäinen melonikeitto tarjolle juomalaseihin tai jälkiruokamaljoihin, jossa on jääpaloja.
•Koristele melonikeitto halutessasi tuoreilla passionhedelmillä.
•Keiton kanssa maistuvat mantelikakut tai muut vastaavat pikkuleivät. Keiton voi tarjoilla myös erilaisten marjojen, esimerkiksi vadelmien tai mansikoiden kanssa.
•Paras melonikeitto syntyy vihreälihaisesta melonista.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
