


Kerrankin kunnolla minttua – After Eight -brownie on minttusuklaafanin unelmien täyttymys!
1 h 5 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 30 min
After Eight -brownie saa piparmintusta ripauksen raikkautta! Taikinassa on tuoretta minttua ja minttusuklaata ja päällä ihanan piparminttuinen suklaakuorrutus.
Reseptin ainekset
15 palaa
After Eiight -brownie
200 g
tummaa suklaata
50 g
voita
½ dl
rypsiöljyä
2
munaa
1 dl
sokeria
1 dl
fariinisokeria
1 ½ dl
vehnäjauhoja
2 rkl
tummaa kaakaojauhetta
½ tl
leivinjauhetta
1 tl
vaniljasokeria
¼ tl
suolaa
1 dl
pähkinöitä (rouhittuna)
1 dl
tuoretta minttua
Kuorrute
25 g
voita
½ dl
kuohukermaa
200 g
minttusuklaakonvehtia (After Eight)
¼ tl
suolaa
¼ tl
piparminttuaromia
Koristelu
10
minttusuklaakonvehtia (After Eight)
After Eight -brownie leivotaan näin:
- Kuumenna uuni 150 asteeseen. Voitele kakkuvuoka (sydänvuoan korkeus on noin 25 cm ja vetoisuus on noin 1,3 litraa).
- Sulata paloiteltu suklaa ja voi vesihauteessa. Lisää öljy. Nosta seos pois vesihauteesta ja anna jäähtyä hetki.
- Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokerit kuohkeaksi.
- Yhdistä toisessa kulhossa kuivat aineet. Kääntele suklaa-rasvasula muna-sokerivaahtoon lastalla. Lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi rouhitut pähkinät ja hienonnettu minttu.
- Kaada taikina vuokaan. Paista 30 minuuttia, kunnes brownie on päältä rapea, mutta sisältä hiukan tahmea. Anna jäähtyä.
- Sekoita kuorrutuksen voi, kerma ja suklaa keskenään kattilassa. Anna seoksen sulaa miedolla lämmöllä ja lisää suola ja aromi. Kaada hiukan jäähtyneenä brownien päälle. Koristele Afte Eight -brownie suklaalla.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat