Maku

Kerrankin kunnolla minttua – After Eight -brownie on minttusuklaafanin unelmien täyttymys!

1 h 5 min
{
Aktiivinen
35 min
Passiivinen
30 min
After Eight -brownie saa piparmintusta ripauksen raikkautta! Taikinassa on tuoretta minttua ja minttusuklaata ja päällä ihanan piparminttuinen suklaakuorrutus.
4.1
1
Julkaistu 17.9.2018


Reseptin ainekset (15 palaa)

After Eiight -brownie

  • 200 gtummaa suklaata
  • 50 gvoita
  • ½ dlrypsiöljyä
  • 2munaa
  • 1 dlsokeria
  • 1 dlfariinisokeria
  • 1 ½ dlvehnäjauhoja
  • 2 rkltummaa kaakaojauhetta
  • ½ tl leivinjauhetta
  • 1 tl vaniljasokeria
  • ¼ tl suolaa
  • 1 dlpähkinöitä (rouhittuna)
  • 1 dl tuoretta minttua

Kuorrute

  • 25 gvoita
  • ½ dlkuohukermaa
  • 200 gminttusuklaakonvehtia (After Eight)
  • ¼ tlsuolaa
  • ¼ tlpiparminttuaromia

Koristelu

  • 10minttusuklaakonvehtia (After Eight)
Tulosta

After Eight -brownie leivotaan näin:

  1. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Voitele kakkuvuoka (sydänvuoan korkeus on noin 25 cm ja vetoisuus on noin 1,3 litraa).
  2. Sulata paloiteltu suklaa ja voi vesihauteessa. Lisää öljy. Nosta seos pois vesihauteesta ja anna jäähtyä hetki.
  3. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokerit kuohkeaksi.
  4. Yhdistä toisessa kulhossa kuivat aineet. Kääntele suklaa-rasvasula muna-sokerivaahtoon lastalla. Lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi rouhitut pähkinät ja hienonnettu minttu.
  5. Kaada taikina vuokaan. Paista 30 minuuttia, kunnes brownie on päältä rapea, mutta sisältä hiukan tahmea. Anna jäähtyä.
  6. Sekoita kuorrutuksen voi, kerma ja suklaa keskenään kattilassa. Anna seoksen sulaa miedolla lämmöllä ja lisää suola ja aromi. Kaada hiukan jäähtyneenä brownien päälle. Koristele Afte Eight -brownie suklaalla.
1 kommentti