Kerrankin kunnolla minttua – After Eight -brownie on minttusuklaafanin unelmien täyttymys!
1 h 5 min
{
Aktiivinen
35 minPassiivinen
30 minAfter Eight -brownie saa piparmintusta ripauksen raikkautta! Taikinassa on tuoretta minttua ja minttusuklaata ja päällä ihanan piparminttuinen suklaakuorrutus.
4.1
Kuvat
Julkaistu 17.9.2018

Kerrankin kunnolla minttua – After Eight -brownie on minttusuklaafanin unelmien täyttymys!
Reseptin ainekset (15 palaa)
After Eiight -brownie
- 200 gtummaa suklaata
- 50 gvoita
- ½ dlrypsiöljyä
- 2munaa
- 1 dlsokeria
- 1 dlfariinisokeria
- 1 ½ dlvehnäjauhoja
- 2 rkltummaa kaakaojauhetta
- ½ tl leivinjauhetta
- 1 tl vaniljasokeria
- ¼ tl suolaa
- 1 dlpähkinöitä (rouhittuna)
- 1 dl tuoretta minttua
Kuorrute
- 25 gvoita
- ½ dlkuohukermaa
- 200 gminttusuklaakonvehtia (After Eight)
- ¼ tlsuolaa
- ¼ tlpiparminttuaromia
Koristelu
- 10minttusuklaakonvehtia (After Eight)
After Eight -brownie leivotaan näin:
- Kuumenna uuni 150 asteeseen. Voitele kakkuvuoka (sydänvuoan korkeus on noin 25 cm ja vetoisuus on noin 1,3 litraa).
- Sulata paloiteltu suklaa ja voi vesihauteessa. Lisää öljy. Nosta seos pois vesihauteesta ja anna jäähtyä hetki.
- Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokerit kuohkeaksi.
- Yhdistä toisessa kulhossa kuivat aineet. Kääntele suklaa-rasvasula muna-sokerivaahtoon lastalla. Lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi rouhitut pähkinät ja hienonnettu minttu.
- Kaada taikina vuokaan. Paista 30 minuuttia, kunnes brownie on päältä rapea, mutta sisältä hiukan tahmea. Anna jäähtyä.
- Sekoita kuorrutuksen voi, kerma ja suklaa keskenään kattilassa. Anna seoksen sulaa miedolla lämmöllä ja lisää suola ja aromi. Kaada hiukan jäähtyneenä brownien päälle. Koristele Afte Eight -brownie suklaalla.

Rocky road -brownies
Maku

Brownie-keksit pähkinävoitäytteellä
Maku

Maailman paras brownie
Kotivinkki

Browniet maapähkinäraidalla
Kotivinkki

Valkosuklaa-limeblondiet
Maku

Kolmen suklaan browniet – tämä unelmien triplaherkku taltuttaa kovemmankin makeanhimon
Maku

Super Rich & Royal Brownies
Maku

Geisha-brookiet
Maku

Suklaa-hunajabrowniet
Maku