4,1(26)
Kerrankin kunnolla minttua – After Eight -brownie on minttusuklaafanin unelmien täyttymys!
1 h 5 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 30 min
After Eight -brownie saa piparmintusta ripauksen raikkautta! Taikinassa on tuoretta minttua ja minttusuklaata ja päällä ihanan piparminttuinen suklaakuorrutus.
17.9.2018
 |
Maku
Reseptin ainekset
15 palaa
After Eiight -brownie
200 gtummaa suklaata
50 gvoita
½ dlrypsiöljyä
2munaa
1 dlsokeria
1 dlfariinisokeria
1 ½ dlvehnäjauhoja
2 rkltummaa kaakaojauhetta
½ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
¼ tl suolaa
1 dlpähkinöitä (rouhittuna)
1 dl tuoretta minttua
Kuorrute
25 gvoita
½ dlkuohukermaa
200 gminttusuklaakonvehtia (After Eight)
¼ tlsuolaa
¼ tlpiparminttuaromia
Koristelu
10minttusuklaakonvehtia (After Eight)

After Eight -brownie leivotaan näin:

  1. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Voitele kakkuvuoka (sydänvuoan korkeus on noin 25 cm ja vetoisuus on noin 1,3 litraa).
  2. Sulata paloiteltu suklaa ja voi vesihauteessa. Lisää öljy. Nosta seos pois vesihauteesta ja anna jäähtyä hetki.
  3. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokerit kuohkeaksi.
  4. Yhdistä toisessa kulhossa kuivat aineet. Kääntele suklaa-rasvasula muna-sokerivaahtoon lastalla. Lisää kuivat aineet ja sekoita tasaiseksi. Lisää lopuksi rouhitut pähkinät ja hienonnettu minttu.
  5. Kaada taikina vuokaan. Paista 30 minuuttia, kunnes brownie on päältä rapea, mutta sisältä hiukan tahmea. Anna jäähtyä.
  6. Sekoita kuorrutuksen voi, kerma ja suklaa keskenään kattilassa. Anna seoksen sulaa miedolla lämmöllä ja lisää suola ja aromi. Kaada hiukan jäähtyneenä brownien päälle. Koristele Afte Eight -brownie suklaalla.
1 kommentti
Tilaa uutiskirje tästä
Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.