Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Hupaisat riisimuromuffinit valmistuvat ilman uunia – päällystä suklaakuorrutteella ja Marianneilla

2 h 30 min
{
Aktiivinen 30 min
Passiivinen 2 h 0 min

Lehmätoffee-riisimuromuffinit syntyvät vain neljästä aineksesta. Kuorruta muffinit piparmintulla raikastetulla suklaakuorrutteella ja Marianne-karkeilla, nam!

7.12.2023
Reseptin ainekset
12 kpl
200 g
lehmätoffeeta (esim. Savitor )
100 g
voita
¼ tl
suolaa
12 dl
riisimuroja (gluteenittomia)
Kuorrute
150 g
tummaa suklaata
2 dl
vispikermaa
100 g
maustamatonta tuorejuustoa
5 tippaa
piparminttuaromia
Lisäksi
100 g
Marianne-karkkeja

Kermatoffeemuffinit – ohje:

  1. Hienonna toffeet veitsellä. Sulata kattilassa voi ja lisää toffee. Sulata keskilämmöllä sekoitellen, kunnes seos on sulanut tasaiseksi. Mausta suolalla.
  2. Mittaa murot isoon kulhoon ja lisää kuuma toffeeseos. Sekoita tasaiseksi.
  3. Lusikoi seos kevyesti öljyttyihin muffinipellin koloihin (voit halutessasi käyttää muffinivuokia pellillä). Painele seos koloihin ja jätä hieman koholle, jolloin ne muistuttavat muffineja. Siirrä jääkaappiin jähmettymään vähintään 2 tunniksi.
  4. Valmista kuorrute. Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Notkista tuorejuusto ja sekoita se kerman kanssa. Lisää sula suklaa. Mausta piparminttuöljyllä. Siirrä seos tähtityllalla varustettuun pursotinpussiin.
  5. Irrota muffinit vuoista. Pursota kunkin pinnalle kuorrutetta.
  6. Murskaa karkit ja ripottele pursotusten päälle. Siirrä hetkeksi jääkaappiin, jotta kuorrute jähmettyy.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt