Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme
Pikana pannulla

Kermainen pannulasagne syntyy syksyn sienistä – yhden pannun pikalasagne valmistuu puolessa tunnissa

30 min

Vaalean sienilasagnen pikaversio syntyy helposti yhden pannun taktiikalla hellästi hauduttaen. Lasagnelevyt hautuvat kypsiksi kermaliemessä ja koko komeus viimeistellään ricottajuustolla ja juustoraasteella.

28.8.2024
Reseptin ainekset
4 annosta
300 g
herkkutatteja (tai herkkusieniä)
1
sipuli
2
valkosipulinkynttä
1 rkl
rypsiöljyä
½ tl
mustapippuria
1 tl
suolaa
4 dl
kana- tai kasvislientä
2 dl
ruokakermaa
2 rkl
timjamia hienonnettuna
10
lasagnelevyä
1 rs (250 g)
ricottajuustoa (tai 200 g maustamatonta tuorejuustoa)
1 dl
juustoraastetta

Pannulasagne sienistä – ohje:

  1. Puhdista ja paloittele sienet. Kuori ja hienonna sipuli ja valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna öljy paistinpannulla tai paistokasarissa. Lisää sipulit ja kuullota niitä hetki.
  3. Lisää sienet ja jatka paistamista. Mausta suolalla ja pippurilla.
  4. Lisää liemi, kerma ja timjami. Puolita lasagnelevyt ja upota ne kastikkeeseen pannulle limittäin.
  5. Peitä pannu kannella tai foliolla ja anna hautua miedolla lämmöllä noin 15 minuuttia, kunnes lasagnelevyt pehmenevät.
  6. Levitä ricotta- tai tuorejuustojuusto lasagnen päälle. Ripottele juustoraaste pinnalle.
  7. Jatka hauduttamista vielä noin 5 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja kaikki neste imeytynyt.

Vinkki!

Lasagneen sopivat hyvin myös muut metsäsienet.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt