Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kermainen kantarellikeitto – syyskauden odotetuin soppa yllättää pikantilla mausteisuudellaan

30 min
{
Aktiivinen 15 min
Passiivinen 15 min

Kermainen kantarellikeitto saa uutta makua cayennenpippurista ja worcesterkastikkeesta sekä täyteläisyyttä kuohukermasta ja sulatejuustosta. Sopassa saa olla reippaasti kantarelleja ja lehtipersiljaa.

31.7.2023
Reseptin ainekset
4 annosta
2 l
kantarelleja
1
iso sipuli
2 rkl
voita
¼ tl
cayennenpippuria
2 rkl
vehnäjauhoja
5 dl
kuumaa kasvislientä
1 prk (250 g)
juoksevaa Koskenlaskija-sulatejuustoa
1 rkl
worcesterkastiketta
1 dl
kuohukermaa
¼ tl
mustapippuria
½ tl
suolaa
1 rku
lehtipersiljaa

Kermainen kantarellikeitto – ohje:

  1. Puhdista sienet ja leikkaa ne muutaman osaan. Pienimmät voi käyttää kokonaisina.
  2. Hienonna sipuli. Paista sieniä ja sipulia kattilassa voissa noin 5 minuuttia. Lisää ripaus cayennenpippuria ja vehnäjauhot ja jatka paistamista sekoittaen pari minuuttia.
  3. Kaada kasviliemi kattilaan sekoittaen. Keitä keskilämmöllä kannen alla 15 minuuttia. Lisää sulatejuusto, worcesterkastike ja kerma, ja kuumenna keitto vielä kunnolla koko ajan sekoittaen.
  4. Hienonna lehtipersilja ja lisää kermaiseen kantarellikeittoon yhdessä pippurin ja suolan kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt