


Kehnäsieni-kalakeitto
30 min
Reseptin ainekset
5 annosta
10 dl
vettä
2 kpl
kalaliemikuutioita
500 g
paseerattua tomaattia
2 kpl
porkkanaa
1 kpl
sipulia
3 kpl
valkosipulinkynttä
1 rkl
hunajaa
2 tl
basilikaa
1/2 tl
mustapippuria
1 tl
suolaa
4 kpl
perunaa
5 dl
kehnäsieniä
400 g
kirjolohifileetä
Pinnalle
1 rkl
tuoretta basilikaa
Mittaa kattilaan vesi ja liemikuutiot tai halutessasi 3 rkl fondia. Lisää paseerattu tomaatti.
Leikkaa kuoritut porkkanat tulitikkumaisiksi suikaleiksi ja kumoa liemeen kypsymään. Hienonna mukaan sipulit. Mausta keitto.
Kuori ja lohko perunat, ja lisää ne keittoon kiehumaan. Viipaloi kehnäsienet keittoon.
Kun kasvikset ovat napakan kypsiä, kääntele mukaan kalapalat. Kalan ei tarvitse kiehua, se kypsyy kuumassa liemessä muutamassa minuutissa.
Tarkista maku ja lisää tarvittaessa mausteita. Koristele kehnäsieni-kalakeitto tuoreella basilikalla.
Nauti kehnäsieni-kalakeittoa hyvän leivän kera.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat