


Kebakot ja tomaattisalaatti
30 min
Reseptin ainekset
2 annosta
Kebakot
400 g
naudan paistijauhelihaa
1 dl
tuoreita yrttejä silputtuna (lehtipersiljaa, korianteria, ruohosipulia, basilikaa)
2 tl
chilihiutaleita
luomuyrttisuolaa ja mustapippuria
öljyä paistamiseen
Jogurttikastike
3 dl
turkkilaista jogurttia
1 tl
sitruunamehua
2 kpl
valkosipulinkynttä hienonnettuna
1 tl
suolaa ja mustapippuria
Tomaattisalaatti
4 kpl
tomaatteja
1 tl
yrttisuolaa ja mustapippuria
0,5 tl
sitruunamehua
2 rkl
laadukasta oliiviöljyä
1 kpl
kevätsipulin varsia
Aloita valmistamalla kebakot.
Sekoita kulhossa jauheliha, maustee ja silputut tuoreet yrtit.
Lämmitä paistinpannu keskilämmölle.
Muotoile jauhelihasta pötköjä ja nosta ne paistinpannulle.
Paista kypsiksi, muista kääntää välillä.
Valmista jogurttikastike sekoittamalla jogurtti ja mausteet. Nosta jääkaappiin maustumaan.
Valmista tomaattisalaatti.
Pilkot tomaatit isoiksi lohkoiksi, mausta ja lisää silputtu kevätsipuli. Sekoita oliiviöljy tomaattien sekaan.
Tarjoile valmiit kebakot tomaattisalaatin ja jogurttikastikkeen kanssa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat