


Täydellinen puuro
Kaurapuuro – samettisen pehmeä puuro valmistuu helposti hauduttamalla
20 min
Kaurapuuroon tarvitaan vain kaurahiutaleita ja vettä, mutta lopputulos voi silti olla kovaa liisteriä. Sileä ja samettinen puuro tarvitsee riittävän haudutusajan.
Reseptin ainekset
4 annosta
Kaurapuuro
4 dl
kaurahiutaleita
8–9 dl
vettä
(½ tl
suolaa)
Kaurapuuro – ohje:
- Mittaa 8 desiä kylmää vettä ja puurohiutaleet kattilaan.
- Laita levy miedolle lämmölle ja anna kuumentua kiehumispisteeseen. Sekoita puuroa hiljakseen koko keittämisen ajan. Keitä, kunnes hiutaleet ovat kypsiä.
- Mausta halutessasi suolalla.
- Tarkista puuron paksuus ja ohenna halutessasi vedellä.
- Peitä kannella ja anna kaurapuuron levätä muutama minuutti.
Vinkki!
Voit käyttää veden tilalta puurossa myös maitoa tai kuumennukseen sopivaa kasvipohjaista maitojuomaa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat