Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Kauralastut

50 min
{
Aktiivinen 10 min
Passiivinen 40 min

Parhaat kauralastut ovat ohuita, rapeita ja sopivalla tavalla sitkeitä. Lukijamme Jonnan kauralastut leivotaan oikeaan voihin.

Reseptin ainekset
25 kpl
Kauralastut
75 g
voita
2 dl
kaurahiutaleita
1½ dl
sokeria
1 rkl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta
1
muna

Kauralastut – ohje:

  1. Sulata voi ja anna sen jäähtyä.
  2. Sekoita kaurahiutaleet, sokeri, jauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää joukkoon jäähtynyt voisula ja muna.
  3. Nostele taikinasta teelusikalla pieniä nokareita leivinpaperin päälle uunipellille. Jätä nokareiden väliin reilusti tilaa, sillä lastut leviävät paistuessaan.
  4. Paista kauralastuja 175-asteisessa uunissa noin 8 minuuttia. Anna kauralastujen jäähtyä pellillä. Nosta jäähtyneet lastut lastan avulla tasaiselle alustalle.
  5. Säilytä kauralastut tiiviissä rasiassa, jotta ne säilyttävät rapeutensa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt