


Kaura-omenapaistos pannulla – vartissa valmis takuuvarma herkkuhitti
15 min
Kaura-omenapaistos pannulla on takuuvarma herkkuhitti, joka valmistuu vartissa makeannälkää taltuttamaan. Helpon paistoksen salaisuus on pannulla voissa karamellisoituva fariinisokeri, kanelilla maustetut omenaviipaleet sekä rapsakat kaurahiutaleet. Nauti omenaherkku lämpimänä hyvän vaniljajäätelön tai -kastikkeen kera.
Reseptin ainekset
4 annosta
Kaura-omenapaistos pannulla
500 g
kotimaista omenaa
1 tl
kanelia
2 dl
fariinisokeria
2 dl
kaurahiutaleita
50 g
voita
Lisäksi
vaniljajäätelöä tai vaniljakastiketta
Kaura-omenapaistos pannulla – ohje:
- Pese omenat. Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria. Leikkaa omenat lohkoiksi.
- Sekoita kulhossa omenalohkot ja kaneli. Lisää fariinisokeri ja kaurahiutaleet.
- Kuumenna paistinpannu ja sulata voi pannulla. Lisää kaura-omenaseos ja paista keskilämmöllä välillä käännellen noin 10 minuuttia.
- Nauti kaura-omenapaistos lämpimänä esimerkiksi vaniljajäätelön kera.
Vinkki!
Jos haluat kuorrutteesta hieman rapeamman, lisää kaura-omenaseoksen joukkoon ½ dl vehnäjauhoja ennen paistoa.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat