Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Aasialainen nuudeli-katkarapusalaatti

2 h 25 min
{
Aktiivinen 25 min
Passiivinen 2 h 0 min
22.7.2005
Reseptin ainekset
5 annosta
255 g
vehänuudeleita (katkaravunmakuisia)
1
punainen paprika
1
vihreä paprika
5
kevätsipulia
400 g
katkarapuja (pakaste)
100 g
herneenpalkoja
1/2 dl
tuoretta korianteria (silputtuna)
Kastike
1
lime
3 rkl
rypsiöljyä
2 rkl
kalakastiketta
2 rkl
makeaa chilikastiketta
1 rkl
fariinisokeria
1/2 tl
inkivääriä
3
valkosipulinkynttä
Koristeeksi
1/2
vesimeloni (lohkottuna)

Aasialainen nuudeli-katkarapusalaatti – ohje:

  1. Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaisesti vedessä, jonka maustat nuudelien mukana tulevilla mausteilla. Huuhtele nuudelit siivilässä nopeasti juoksevan kylmän veden alla ja kumoa kulhoon.
  2. Silppua paprikat ja kevätsipulit hienoksi. Lisää ne sekä katkaravut nuudelien joukkoon.
  3. Kiehauta tuoreet sokeriherneenpalot nopeasti suolalla maustetussa vedessä tai mikrossa. Jos käytät pakastettuja palkoja, voit lisätä ne jäisinä salaattiin.
  4. Sekoita kastikkeen aineet keskenään. Mausta limen puristetulla mehulla.
  5. Tarkista maku ja nostele salaatin joukkoon. Anna salaatin maustua viileässä mielellään muutaman tunnin ajan tai seuraavaan päivään.
  6. Koristele annokset vesimeloniviipaleilla ja tarjoa janojuomana vettä, olutta tai raikasta jääteetä.
Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt