


Katkarapupiirakat
Maukkaat katkarapupiirakat maistuvat illanistujaisissa tai brunssilla! Mehevä katkaraputäyte on herkullinen ja helppo tehdä!
Sekoita pehmeä voi ja juustoraaste. Nypi jauhot joukkoon.
Painele taikina piirakkavuokien (Ø 12 cm, vetoisuus 3 1/2 dl) pohjalle ja reunoille. Nosta pohjat jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
Riko munien rakenne kulhossa. Lisää kerma ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut sekä tillisilppu (noin 1 1/2 dl).
Jaa täyte piirakkavuokiin. Paista katkarapupiirakkaa 200 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt.
Jos katkarapupiirakoiden pinta tummuu liikaa, pane niiden päälle leivinpaperi.
•Halutessasi voit valmistaa ohjeella yhden isomman katkarapupiirakan (Ø 26-28 cm).