Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Katkarapupiirakat

1 h 15 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 40 min

Maukkaat katkarapupiirakat maistuvat illanistujaisissa tai brunssilla! Mehevä katkaraputäyte on herkullinen ja helppo tehdä!

10.12.2010
Reseptin ainekset
8 kpl
Pohja
150 g
voita
125 g
emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
2 dl
vehnäjauhoja
Täyte
2 kpl
munaa
3 dl
kuohukermaa
125 g
emmentaalijuustoa (rasvaa 27-30 %) (raastettuna)
250 g
katkarapuja (pakaste)
50 g
tuoretta tilliä (hienonnettuna)

Sekoita pehmeä voi ja juustoraaste. Nypi jauhot joukkoon.

Painele taikina piirakkavuokien (Ø 12 cm, vetoisuus 3 1/2 dl) pohjalle ja reunoille. Nosta pohjat jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.

Riko munien rakenne kulhossa. Lisää kerma ja juustoraaste. Sekoita tasaiseksi. Lisää joukkoon sulatetut ja valutetut katkaravut sekä tillisilppu (noin 1 1/2 dl).

Jaa täyte piirakkavuokiin. Paista katkarapupiirakkaa 200 asteessa noin 40 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt.

Jos katkarapupiirakoiden pinta tummuu liikaa, pane niiden päälle leivinpaperi.

•Halutessasi voit valmistaa ohjeella yhden isomman katkarapupiirakan (Ø 26-28 cm).

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt