Ostoskori

Ostoskorissasi ei ole tuotteita.

Jatka ostoksia
Suosittelemme

Katkarapupalat

2 h 35 min
{
Aktiivinen 35 min
Passiivinen 2 h 0 min

Ihanat katkarapupalat ovat juhlapöydän kaunis ja raikas näppipala. Sormisyötävän pohja hienonnetaan maissilastuista ja katkarapuinen ranskankermatäyte saa makua kevätsipulista ja paprikasta. Nämä herkut voit tehdä kätevästi jo juhlapäivän aattona!

Reseptin ainekset
80 kpl
500 g
maissilastuja
150 g
voita
Päälle
1200 g
katkarapuja (pakaste)
4 kpl
liivatelehteä
3 kpl
kevätsipulia (silputtuna)
1 kpl
vihreää paprikaa (kuutioituna)
600 g
ranskankermaa (rasvaa 15-18 %)
6 rkl
makeaa chilikastiketta
2 1/4 tl
suolaa
1 1/2 dl
tuoretta korianteria (silputtuna)
2 kpl
limettiä

Hienonna maissilastut monitoimikoneessa. Lisää sulatettu rasva ja anna koneen käydä, kunnes maissilastuista muodostuu tasainen seos. Levitä seos leivinpaperin päälle uunipellille ja kauli toisen leivinpaperin läpi tiiviiksi levyksi.

Sulata katkaravut pussin ohjeiden mukaisesti. Painele ylimääräiset nesteet pois siivilässä ja kumoa ravut kulhoon.

Pane liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 10 minuutiksi.

Sekoita kevätsipuli- ja paprikasilppu, ranskankerma sekä mausteet katkarapujen joukkoon.

Purista enin vesi liivatelehdistä ja kuumenna ne mikrossa limettimehussa sen verran, että seos on juoksevaa. 

Sekoita liivateliemi katkarapuseokseen ja levitä täyte maissilastupohjalle. Anna hyytyä kylmässä vähintään 2 tuntia tai seuraavaan päivään.

Leikkaa levy ruuduiksi ja koristele katkarapupalat korianterinlehdillä.

Kommentit
Ei kommentteja vielä
Katso myös nämä
Uusimmat
Tilaa uutiskirje tästä

Parhaat poiminnat suoraan sähköpostiisi.

terve
KäyttöehdotTietosuojaselosteEvästekäytännöt